Czy należy mi się auto zastępcze? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Czy należy mi się auto zastępcze?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy należy mi się auto zastępcze?

Witam,

nie dawno brałam udział w kolizji. Wymuszono pierwszeństwo i kierowca wjechał w bok samochodu. Na szczęście nie była to duża prędkość i dało się jeszcze jeździć. Problem w tym, że teraz mam zamiar wstawić samochód do warsztatu. Czy w tym wypadku powinnam otrzymać samochód zastępczy?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy należy mi się auto zastępcze?

Wszystko zależy od tego co masz w polisie smile

3

mortycja.adams napisał/a:

Wszystko zależy od tego co masz w polisie smile

Nieprawda z OC sprawcy auto sie należy

4

Zgadza się mwdowa81 ma absolutną rację, ponieważ weszła w życie ustawa o autach zastępczych w razie wypadku.

5

Znalazłam takie coś:
http://www.porady-ubezpieczeniowe.pl/prawo/samochod-zastepczy-z-oc-sprawcy/

6 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2014-01-21 22:01:39)

Teraz już wiem, że należało mi się i tak też zrobiłam. Znajomy podpowiedział;P Wybrałam się do jednej warszawskiej wypożyczalni reklama - podpowiedzieli, dostałam aytko na te kilka dni i było ok. Potrzebna była tylko notka od policji.

7

U nich to akurat wszystko można szybko załatwić i jeszcze podpowiedzą, bo z tymi formalnościami to tyle zachodu...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PRAWO , ODSZKODOWANIA , FINANSE , UBEZPIECZENIA » Czy należy mi się auto zastępcze?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024