Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, wła¶nie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miło¶ć, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Strony: 1
Witam,
mam problem otóż uczula mnie klasyczny dezodorant ponieważ zawiera alkohol.Wybieram więc taki bez alkoholu czyli najpro¶ciej antyperspirant-nie mam jednak problemu z nadmiern± potliwo¶ci± i antyperspirant bardzo mi wysusza skórę.Ma jeszcze jedn± wadę-brudzi ubrania.
Mam pytanko-czy kto¶ zna może markę lub marki dezodorantów bez alkoholu które nie pobrudz± ubrania?
Dzięki za pomoc!!!
A może antyperspiranty w kulce? Ja mam teraz z firmy AA i jestem bardzo zadowolona.Jak go użyję to chwilkę czekam aż wyschnie i nie brudzi ubrań.
Dziękuję za poradę a jaki kolorek AA bo miałam różowy i brudził nawet po paru godzinach jak się przebrałam to miałam ¶lady.
ja też stosuję AA (miałam niebieski i zielony). wg mnie najdelikatniejsze antyperspiranty ever!
niestety, rzeczywi¶ccie troszke brudz±. ale za to brak podrażnień i gł±dka skóra.
A jakie¶ inne polecacie? Czy dezodoranty powstrzymaj± potliwo¶ć, bo lubię ładnie pachnieć delikatnym dezodorantem tylko nie wiem jaki wybrać... ![]()
rexona, nivea
ładnie pachn±, duży wybór, dostępne w aerozolu i kulce i s± tanie bo do 10 zł
dodatkowo wystepuj± w wersji nie brudz±cej ubrań
zazwyczaj oznaczone na opakowaniu ![]()
Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-06-13 12:49:49)
Ja lubię w areozolu
Dzięki Noelle87 ![]()
używam adidasa w kulce i jestem zadowolona ;] nie brudzi, szybko wysycha i nie zawiera alkoholu :]
Mam pytanko-używasz może tego nowego adidasa pro clear?
Dla mnie idealny jest dezodorant dove, nie brudzi
Ja polecam wszystkim najnowszy antyperspirant w kulce Garnier ,nie zawiera alkoholu i jest skuteczny , eliminuje zapach potu , pięknie pachnie i jest niedrogi!!! Używam go od miesi±ca i jestem bardzo zadowolona z efektu!!
Strony: 1