Witam,
mam problem otóż uczula mnie klasyczny dezodorant ponieważ zawiera alkohol.Wybieram więc taki bez alkoholu czyli najprościej antyperspirant-nie mam jednak problemu z nadmierną potliwością i antyperspirant bardzo mi wysusza skórę.Ma jeszcze jedną wadę-brudzi ubrania.
Mam pytanko-czy ktoś zna może markę lub marki dezodorantów bez alkoholu które nie pobrudzą ubrania?
Dzięki za pomoc!!!
A może antyperspiranty w kulce? Ja mam teraz z firmy AA i jestem bardzo zadowolona.Jak go użyję to chwilkę czekam aż wyschnie i nie brudzi ubrań.
Dziękuję za poradę a jaki kolorek AA bo miałam różowy i brudził nawet po paru godzinach jak się przebrałam to miałam ślady.
ja też stosuję AA (miałam niebieski i zielony). wg mnie najdelikatniejsze antyperspiranty ever!
niestety, rzeczywiśccie troszke brudzą. ale za to brak podrażnień i głądka skóra.
A jakieś inne polecacie? Czy dezodoranty powstrzymają potliwość, bo lubię ładnie pachnieć delikatnym dezodorantem tylko nie wiem jaki wybrać... ![]()
6 2009-06-13 12:48:31 Ostatnio edytowany przez noelle87 (2009-06-13 12:49:49)
rexona, nivea
ładnie pachną, duży wybór, dostępne w aerozolu i kulce i są tanie bo do 10 zł
dodatkowo wystepują w wersji nie brudzącej ubrań
zazwyczaj oznaczone na opakowaniu ![]()
Ja lubię w areozolu
Dzięki Noelle87 ![]()
używam adidasa w kulce i jestem zadowolona ;] nie brudzi, szybko wysycha i nie zawiera alkoholu :]
Mam pytanko-używasz może tego nowego adidasa pro clear?
Dla mnie idealny jest dezodorant dove, nie brudzi
Ja polecam wszystkim najnowszy antyperspirant w kulce Garnier ,nie zawiera alkoholu i jest skuteczny , eliminuje zapach potu , pięknie pachnie i jest niedrogi!!! Używam go od miesiąca i jestem bardzo zadowolona z efektu!!