Samotny? A może tylko trochę na rozdrożu. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotny? A może tylko trochę na rozdrożu.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Samotny? A może tylko trochę na rozdrożu.

Życie to nie bajka. Mówili mi to kiedyś, ale tylko uśmiechałem się słysząc te słowa. Przecież było wtedy przede mną całe życie, tysiące perspektyw, możliwości. Cały świat stał przede mną otworem. Robiłem to co lubię. Byłem szczęśliwy. Ale nic co dobre, nie trwa wiecznie.

Dziś patrzę na otaczające mnie życie i myślę sobie, że przecież nie mam powodów do narzekań, że inni powinni mi zazdrościć, że powinienem być szczęśliwy. Może i tak, ale dlaczego nie czuję się szczęśliwy? W zasadzie to chyba wiem i dlatego właśnie pojawiłem się tutaj i piszę te słowa... Zwyczajnie brak mi kogoś z kim będę mógł nawiązać bliższą znajomość. Nie chodzi mi o spotkania, ale o znajomość za pośrednictwem maila. Jakoś zawsze łatwiej mi było napisać o tym co we mnie tkwi, niż uzewnętrzniać się osobiście. Być może gdzieś tam jest ktoś, kto lubi czasem siąść przy komputerze i popisać trochę o sprawach poważnych i mniej poważnych, kto zechce poczytać o czyimś życiu, ale też podzielić się własnym losem, ktoś, kto po prostu będzie tam po drugiej stronie. Jeśli tak, to piszcie prywatne wiadomości. Czekam.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Samotny? A może tylko trochę na rozdrożu.

Myślę, że na forum można znaleźć kogoś do pogadania, wyrzucić z siebie emocje i poczuć się nieco lepiej. Też jak rejestrowałam się na forum, to chodziło mi głównie o to, żeby zabić samotność. A teraz już zapomniałam jakie to uczucie. Tobie też tego życzę smile

3

Odp: Samotny? A może tylko trochę na rozdrożu.

Nasze życie ma niezwykle szybkie tempo. Biegamy na uczelnię, do pracy, po dzieci, spotykamy się, robimy zakupy itp. A kiedy w końcu znajdziemy czas dla siebie uświadamiamy sobie, że jesteśmy sami, że nie mamy z kim szczerze pogadać...
Takich osób jak my znajdzie się tutaj wiele...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Samotny? A może tylko trochę na rozdrożu.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024