Jestem rozdarty i sam chyba nie wiem czego chcę - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem rozdarty i sam chyba nie wiem czego chcę

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez jligota@gmail.com (2013-05-19 11:58:57)

Temat: Jestem rozdarty i sam chyba nie wiem czego chcę

Miałem taka sytuacje, znałem kobietę która bardzo mi się podobała, po prostu prawe mdlałem na jej widok, piękna symetryczna twarz, zawsze elegancko ubrana.

Potem zaczęliśmy się spotykać i ogólne wrażenie: piękna. Ale po miesiacu jak wyszła do mnie z domu i szła do auta jak ją zobaczyłem to przez ułamek sekundy uczucie rozczarowania. Seks bardzo udany, ale kiedys patrząc na jej piersi, też takie krótkie rozczarowanie. Ale jak się wystroiła to bomba, super. Ale potem znowu, przelotnie, patrzysz na palce, stopy, i nagle też przez ułamek sekundy cię odrzuca. W końcu wniosek: "nie chce mieć z nią dzieci bo będą słabe i chorowite". Ale np. po dwóch tygodniach przerwy: piękna kobieta, nawet "boże jaka ona jest piękna", a po jakimś czasu znowu powracały te same sygnały.

O co chodzi?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jestem rozdarty i sam chyba nie wiem czego chcę

Chodzi o to, że nie jesteś gotowy na poważny związek. Chcesz "motylków w brzuchu" jak nastolatki, aby dziewczyna stroiła się przed Tobą i chowała wszelkie niedoskonałości. Niestety nie da się tak w normalnym związku, nikt nie jest ideałem. Ty też!

3 Ostatnio edytowany przez jligota@gmail.com (2013-05-19 15:03:46)

@Margolinka dziekuje za odpowiedz. Oczywiscie ze nikt nie jest idealny, ale czesto jest tak ze po pewnym czasie te niedoskonalosci zaczyna sie lubiec, one sa czyms wyrozniajacym. To co napisalas wzbudzilo we mnie bardzo wielka obawe czy kiedykolwiek bede gotowy. Ostatnio zaczynam miec podejrzenie ze nosze w sobie jednoczesnie zaleknione i rozkapryszone dziecko, ale wiecej nie jestem w stanie powiedziec przynajmniej w tej chwili.

Nad czym sie zastanawiam, to nie bylo miedzy nami jakiejs mocnej fizycznej chemii i moze sie po prostu pomylilem? We wczesniejszym zwiazku nie bylo czegos takiego. Patrzylem na partnerke i wiedzialem ze to jest wlasnie to (pomimo tego ze prawie sie nie stroila) tutaj bylo na odwrot.

4

badz fair i daj jej spokoj, bo najwyrazniej nie jestes zakochany i tylko ja skrzywdzisz. Wyglad to nie wszystko. Skoro przy pieknej kobiecie czepiasz sie szczegolow, tzn. ze nic z tego nie bedzie, bo nie umiesz jej po prostu pokochac.

5 Ostatnio edytowany przez jligota@gmail.com (2013-05-19 17:16:52)

Dalem juz jej spokój, mówi że jest teraz szcześliwa. Ale jest dokladnie tak jak pisalas, bardzo chcialem ja kochac ale sie po prostu nie dalo. Nie kazdej parze ludzi jest pisany zwiazek, nawet jak bardzo tego chca oboje to moga sie roznic na tyle ze sie nie uda dopasowac. I tak bylo wlasnie tym razem.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jestem rozdarty i sam chyba nie wiem czego chcę

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024