Mój chłopak chce żyć w związku na odległość - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Mój chłopak chce żyć w związku na odległość

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Mój chłopak chce żyć w związku na odległość

Hej

jestem z chłopakiem ponad 4,5 roku od ponad 2,5 roku mieszkamy od siebie 120 km ja znalazłam dobra pracę w Warszawie ponieważ nie miałam u nas pracy typowej dla kobiet  a on ma prace tam gdzie mieszka tylko tyle że on pracuje na 3 zmiany do tego studiuje i jest dwa weekendy w szkole i dwa spędza w pracy widzimy się raz w miesiacu czasem na dzień czasem na dwa . juz dwa razy prosiłam go żeby ze mna zamieszkał za pierwszym razem powiedział ze to zrobi a gdy jechałam juz ogladac mieszkanie dla nas napisał mi ze on nie chce jednak mieszkac w warszawie . Przeprowadziłam sie do siebie żeby być blisko niego było  juz prawie pieknie ale jednak nie daje juz rady na dojazdy codziennie po 5 godz w podrózy i weekendy w szkole poprosiłam więc żeby i on ze mna wrócił do warszawy po czym obiecał mi to a teraz mówi że tego nie zrobi bo musi w domu ojcu pomagac .... ma on siostre która mieszka zaledwie 30 km od domu i mogłaby wrócic do domu i pomagać ojcu a doszkoły ma zaledwie 20 min samochodem  ale mój chłopak twierdzi że to baba i się nie nadaje do koszenia trawy itp szkoda .... jakos ja kosze trawe w domu ijeszcze od tego nie umarłam ... co mam zrobic powiedziałam mu ze ten zwiazek nie ma juz sensu a on na to że mnie bardzo kocha i żebym była z nim nawet naodległośc .... ja bardzogo kocham ale nie mam juz siły tak zyc nigdy nie mam do kogo sie przytulić wyjść do kina ... czuje sie związana faktem że z nim jestem a tego nie czuje.... tak bardzo chciałabym żeby on ze mna juz zamieszkał ... próbuje rozmawiac z nim o przyszłości ale on to najchętniej to po slubie by mieszkał z rodzicami był ich parobl=kiem a jego siostra niech sobie zycie układa ale ja nie chce sie poswięcac dla jego rodziców chce mieć własny dom i własna rodzine....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Mój chłopak chce żyć w związku na odległość

Jesteście ze sobą już tak długo, że pora na jakąś decyzję, której twój chłopak się boi. Pogadaj z nim szczerze, czy po ślubie chce mieszkać z rodzicami, czy na swoim gdzieś. Musicie to wiedzieć przecież. Nie dziwie ci się, że wolisz mieszkać w Warszawie niż z jego rodzicami... ile on ma lat?

3

Siostra nie jest winna temu, że Twój facet nie może się zdecydować, albo boi się zmian. Dlaczego ona ma zmieniać swoje życie tylko po to żebyś była zadowolona ze swojego związku? Nie pomyślałaś, że ona też ma swoje sprawy? Wy dwoje musicie to załatwić. Rozumiem, że Twój chłopak ma obawy z tym związane, ale piszesz, że Ci obiecał, że przeprowadzi się do Warszawy. Jak się coś obiecuje ukochanej osobie, to się nie powinno łamać danego słowa.
Też żyję w związku na odległość (dzieli nas 300km), ale nie wytrzymałabym w takiej sytuacji jak Twoja, więc nie dziwię się, że chcesz z nim zamieszkać.
My się widzimy dość często i zwykle po kilka dni, a i tak czasami sobie nie radzę z tęsknotą - zwłaszcza jak jeszcze wyjeżdża za granicę.

4

Nie ma co odkładać po tylu latach razem czas na decyzje. Powiedz mu ze nie widzisz sie jako parobek ze chcesz do czegos dojsc. Jesli on widzi inaczej przyszlosc ty inaczej to jaka zbudujecie razem??

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZWIĄZEK NA ODLEGŁOŚĆ, MIŁOŚĆ PRZEZ INTERNET » Mój chłopak chce żyć w związku na odległość

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024