w którym hotelu w Warszawie można zanocować w miarę taniej i w normalnych warunkach?
podajcie mniej więcej cenę i krótko opis wrażenia.
ewentualnie walnijcie linkiem z miejscem które proponujecie;)
pozdrawiam
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » nocleg w Warszawie - gdzie polecacie
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
w którym hotelu w Warszawie można zanocować w miarę taniej i w normalnych warunkach?
podajcie mniej więcej cenę i krótko opis wrażenia.
ewentualnie walnijcie linkiem z miejscem które proponujecie;)
pozdrawiam
nie nadążam czytać ![]()
dobra rozumiem że nigdzie nie polecacie ![]()
Ale odpowiedzi dostałaś
Raz, czasem dwa w miesiącu na wyjazdach służbowych nocuje w Aramisie. Przede wszystkim ze względu na ceny a dodatkowo ze względu na bliskość centrum gdzie mogę umawiać się z kontrahentami. Restauracja w hotelu daje radę, można tanio i nieźle zjeść, poza tym cisza spokój, spoko miejscówka dla takich ludków jak my, którzy nie oczekują jacuzzi tylko spokojnego noclegu w dobrym miejscu.
Szukasz jeszcze czegoś? Ja rok temu nocowałam w Magnoliach na Ryżowej i mogę Ci polecić. Innych miejsc w Warszawie nie znam. jednak Magnolie to fajna miejscówka, czysto i ładnie, a przy tym niedrogo. W pokoju był internet, więc mogłam na bieżąco być ze wszystkim, bo miałam ze sobą kompa. Do tego miałam śniadanie, całkiem dobre.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » KOBIECE MIEJSCA, IMPREZY, WYDARZENIA » nocleg w Warszawie - gdzie polecacie
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024