"Mam ochotę cię pocałować, ale... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » "Mam ochotę cię pocałować, ale...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: "Mam ochotę cię pocałować, ale...

... nie pozwól mi na to."

Takie zdanie usłyszałam od faceta, z którym jakieś pół roku temu się umawiałam (ale nie byliśmy parą),  i z którym się ostatnio spotkałam. Cóż trochę dziwne to dla mnie, bo w sumie skoro mam mu nie pozwolić się pocałować, to chyba nie chce tego robić? Powinnam zaznaczyć, że ów chłopak jest wolny i ja też, więc nic nie stoi na przeszkodzie żebyśmy jednak się pocałowali wink Myślicie, że pogrywa sobie ze mną? Wiem, że o co mu chodzi to tylko on wie(albo i nie wie;) ), ale jak Wy odbieracie takie zachowanie?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: "Mam ochotę cię pocałować, ale...

niewiem, dziwne zachowanie, ja bym wprost go zapytala wtedy: dlaczego. skoro jest wolny ty tez, a moze on boi sie ze sie w tobie zakocha, ze go zranisz.. albo odwrotnie. ja to przewaznie pytam wprost ;p he

3

Stosuje bajer i to dosc tani wink

Nie nabieraj sie, odpowiadaj mu calkiem powaznie, zgdonie z tym czego chce wink

Nie pozwol mi siebie pocalowac, Ty odpoiwadasz 'dobrze' wink i rozmawiasz dalej ie wracajac do tematu.
Zmieni mu sie gadka i odechce gierek.

4

Mowisz,ze polroku temu sie z nim umawialas,jak dlugo to trwalo?byliscie ze soba czy nie? Moze on cos czul do Ciebie a teraz nie chce by to wrocilo(biorac pod uwage,ze to Ty postanowilas przestac sie spotykac)

5

Nie byliśmy parą i to on chciał przestać się spotykać.

6

udaje niedostępnego byś to ty zrobiła pierwszy krok

7

A ja myślę, że ma ochotę na coś niezobowiązującego. Jakieś przytulanki, pocałunki, może coś więcej. Podobasz mu się, ale nie chce być z Tobą.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » "Mam ochotę cię pocałować, ale...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024