Kochanki kochankom. Związki ze starszymy mężczyznami po przejściach. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kochanki kochankom. Związki ze starszymy mężczyznami po przejściach.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez tabletka96 (2013-05-11 01:23:02)

Temat: Kochanki kochankom. Związki ze starszymy mężczyznami po przejściach.

Cześć. Mam 19 lat. Zauważyłam,że coraz więcej jest związków ze starszymi mężczyznami. Coraz więcej kochanek. Dużo kobiet ma problem z zakończeniem takiej relacji. Może ten watek pomoże.

Wszyscy nasi ,,idealni'' mężczyźni mają jeden mankament. Żony. Rozwodnicy albo w trakcie rozwodu. Nie tykać takich, nie ma co analizować dlaczego, za dużo pisania. Żona to wystarczający argument.

Zacznę pierwsza.

Mam 19 lat,byłam z 22 lata starszym mężczyzną ( dwie żony,bardzo poraniony,w moim przekonaniu idealny), wrócił do żony. Chciał ze mną zbudować rodzinę. Nie muszę pisać o tym jaki był (jest) cudowny,co mi mówił,jak zabiegał. Od 10 miesięcy nie mogę do siebie dojść. Ostatnio napisał mi w smsie,że nigdy ze mną nie będzie,jest żonaty,na pewno jeszcze poznam swoją wielką miłość.

Nie jestem kochliwa,on był moją pierwszą miłością. Oboje wierzący, praktykujący, a jednak weszliśmy w to,miało być ,,na zawsze".

Morał: Nigdy nie tykać żonatego mężczyzny. Nieważne jak jest idealny. Chcecie być pomyłką, ,,byłem z Tobą,bo nie chciałem być sam", żeby Wam życzył wielkiej miłości, po tym,jak  deklarował Wam wielką miłość ? To tak się kończy. Zapewnili Was,że z żoną koniec, nie uratują już tego małżeństwa,są poranieni,pogubieni itp itp itp ? Nie. Pomóżmy im polecając terapię. Nigdy nie wchodźcie w związek z żonatym mężczyzną. Nawet jak nie mieszka z żoną. To też przerobiłam. Nieważne o co poszło z żoną,nieważne nic,ważne,że oświadczył się jej i chciał z nią spędzić CAŁE ŻYCIE. Z takimi nie ma dyskusji. Idealni i poszkodowani ? Koleżeństwo, pomagamy radząc terapię, nawet małżeńską. Nigdy romansuNie rzucajmy pereł między wieprze. Darujmy sobie depresji w młodości, postawmy się na miejscu żon. Żony ich nie chcą? Przecież są tacy idealni...

Skutki: Od 10 mc nie mogę dojść do siebie,mam depresję.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Kochanki kochankom. Związki ze starszymy mężczyznami po przejściach.

Wiesz co zastanawiam sie jak trzeba byc naiwna, zeby wierzyc w takie bzdury.

Ja tez bylam kiedys w Twoim wieku, potem nieco starsza i mialam rozne 'propozycje'.

Mezczyzni ok 40 i po, to byl najgorszy typ. Byl tak zenujacy, ze az zal.
Bezczelnosc tych niektorych mezow porazala.

Normalnie krolowie swiata, w przeciwienstwie do moich wtedy rowiesnikow czy chlopakow przed 30, zachowywali sie jakby wszystko i wszystkie dziewczyny byly dla nich zdobycia.

Ja nigdy nie skorzytalam z czegos takiego, bo po prostu mnie ogarnial strach przed czyms takim. Byla to dla mnie granica nie do przejscia, a sama pochodze ze zwichrowanego domu i jestem DDA.

Owszem spotykalam sie z duzo starszym mezczyna, ale byl on rozwodnikiem od kilku lat.

A na miejscu zony nie ma sie co stawiac, jezeli chce byc sie kochanka.

3

No tak bywa,jeśli dziewczę nie ma zasad moralnych.
Faceci ok.40 przeżywają drugą młodość i mają trzecie zęby/cokolwiek to znaczy/
W łóżku z żoną zaczyna być "średnio"-fizjologia!No to trzeba się "sprawdzić"!
Dziewczyna ok.20-letnia nie jest jeszcze rozbudzona seksualnie-fizjologia!
No i taki "super biedaczek" jest dla niej guru,a jeśli do tego sponsoruje to..."hulaj dusza-piekła nie ma". No i potem...z ręką w nocniku!
Myślcie dziewczyny głową- a nie pochwą.

4

Uważam, że ocenianie autorki jest zbędne, szczególnie, że jasno wyraziła swoje poglądy i odważnie przyznała się do błędów. Fajnie. Odważna dziewczyna.

To ostrzeżenie. Problem zawsze zaczyna się od szacunku do samego siebie - nie miałaś go, najprawdopodobniej brak go też żonie. Nie mają go kochanki. Dlaczego kobieta ma się godzić na faceta, który wkłada swoją zabawkę raz tu, raz tam, do tego kolacje je z kimś innym, jest dwulicowy...itp. itd. Dlaczego lubić kogoś takiego i godzić się, żeby nas tak traktowana. A traktuje tak obie strony. Bez względu na czarujący uśmiech, szkoda czasu na takie g... niezależnie od tego jak bardzo buzują nam hormony.
Fajnie, że wyciągnęłaś wniosku smile Zapewne jedyne jego mądre słowo było, gdy życzył Ci miłości.

5 Ostatnio edytowany przez tabletka96 (2013-05-11 23:25:36)

Zawsze będę odradzała takiego układu. MY nie dzieli się przez trzy z żonami. Kropka. No właśnie, jak uświadomiłam sobie,że on mnie nie kocha i nie chce być ze mną, bawi go jak mi zależy,to wtedy odpuściłam. Nie było sponsoringu.

A w ogóle rozmawiałam z jego żoną,broniłam go. Nie wiem czy on jej się przyznał do wszystkiego. Zmieniłam o niej zdanie, zajebista,mądra i ładna kobieta.A jak go kocha...

A on mi mówił,że go nie pociąga,fajna jest jako kumpela,ale nie partnerka, jest wredna,mściwa i faworyzuje swoją córkę,a z jego dzieci robi kopciuszki. 

Pewnie teraz jest im idealnie,podziękowała mi za po stokroć bardziej czułego i kochającego męża. Nieważne,nie interesuje mnie już co u niego,wystarczy mi wiedza,że wszystko dobrze.

O takich typach mam złe zdanie, gdyby byli idealni,wrażliwi ( za jakich ich mamy),to zadbali by o nas - nie wchodzili by z nami w romans, mieliby na uwadze wszystkie rozsądne przeszkody i dla naszego dobra zostawiliby nas w spokoju. Super,że teraz mnie przeprosił,elegancko,miło mnie wspomina. Ja o nim nie chcę słyszeć. Poważnie,wiedza,że żyje mu się wspaniale całkowicie mi wystarcza. Zapomniał wół jak cielęciem był.

Nie,nie,nie ! Nigdy bycia kochanką. !!

6

Może przeczytaj te swoje słowa tak ze 100 razy i pomyśl co w nich jest nie tak.

7

nie wiem,pomóż

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Kochanki kochankom. Związki ze starszymy mężczyznami po przejściach.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024