hej, może troche nie na temat, ale nie znalazłam lepszego wątku.
Co was denerwuje w fukcjonalności facebooku?
-mnie najbardziej denerwuje to że jest po prostu pokręcony
nie macie wrażenia, że czasami ciężko się połapać w logice jego zasad działania? tyle tam funkcji, opcji, wymiarów prywatności.
Mam wrażenie, że oni chyba sami już się w tym pogubili. Co chwilę dodają jakies nowe warianty, komplikują na maksa, np. jeżeli Ty ukryjesz zdjęcie dla znajomych znajomych, to ten znajomy dalszego znajomego nie będący Twoim znajomym może to zobaczyć lub nie ale to też zależy od tego czy jest znajomym znajomego znajomych:)))..
To samo te wszystkie opcje z subskrypcjami, dodawaniem, ukrywaniem, moim zdaniem trzeba mieć naprawdę dużą wiedzę w ustawianiu tych wszystkich parametrów żeby nie chlapnąć się z prywatnymi zdjęciami niepożądanym gościom
-denerwuje mnie, że ciągle zmieniają wygląd strony, przez co ciągle trzeba na nowo się uczyć gdzie co jest
-denerwuje mnie ( a bardziej nie denerwuje tylko nie rozumiem tego)publikowanie bardzo prywatnych fotek ze ślubu, chrzscin, narodzin itp.,a zwłaszcza ze statusem publicznym (nie rozumiem tego) i umieszczenie w albumach po 100 zdjec z tego wydarzenia
-denerwuje komentowanie zdjęć ludzi z którymi na codzień nie ma kontaktu, ale wszyscy udają że jest fajnie wesoło i że się nagle bardzo integrują i "zaznajamiają" i dodają mnie do znajomych