Dowiedziałam się, że najpierw seks, dopiero potem ewentualnie związek - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dowiedziałam się, że najpierw seks, dopiero potem ewentualnie związek

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

1 Ostatnio edytowany przez ostenka (2013-05-07 11:26:57)

Temat: Dowiedziałam się, że najpierw seks, dopiero potem ewentualnie związek

Chciałam sie spotkac z jednym kolegą, poznanym na portalu randkowym, młodszy o 2 lata ode mnie, ma 28 lat.
I od razu mi napisał- ze jest uzalezniony od sexu i najpierw woli miec sex zanim coś zacznie.
Nie lubie takich wyznań. po co mi to mowi?
Ja akurat wolę na odwrot- najpierw przyjazn , potem sex.
Ogolnie jestem atrakcyjna osoba, lubie sex, byłam w związku wieloletnim jednak i mam opory. Teraz nie chce wchodzic juz w zadna relacje ktora zaczyna sie od sexu. Szukam przyjazni najpierw. Czuje sie jak zabawka przy takich wyznaniach.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dowiedziałam się, że najpierw seks, dopiero potem ewentualnie związek

A ja bym to nazwała inaczej: on szuka znajomości bez zobowiązań. Ty czegoś innego- po prostu poszukaj faceta, podobnego do siebie i swoich oczekiwań. Tyle w temacie smile

3

masz racje catwoman...szukam przyjaciela, a nie tylko sexu....wyroslam juz z tego, zeby wystarczyl mi sam sex.
lubie facetow, ktorzy o tym nie mowia i nie probuja na 1 czy 2 spotkaniu, takich delikatnych i duzoooo wolniej. szukam najpierw przyjazni.

4

ostenka napisał/a:

masz racje catwoman...szukam przyjaciela, a nie tylko sexu....wyroslam juz z tego, zeby wystarczyl mi sam sex.

big_smile big_smile big_smile

5

Niestety na portalach randkowych takich romantyków brak......

6

chyba szuka jakiejś naiwnej dziouszki, która nabierze się na tekst, że najpierw seks potem ewentualnie związek..prawda jest taka , że najpierw jest seks i potem ewentualnie drugi seks i potem następny..czasem wychodzą z tego związki, ale rzadko..a On takim zwierzeniem pokazał, że zalezy mu na jednym smile

http://www.netkobiety.pl/t53779.html bardzo proszę o radę ..

7

Pan wyraźnie sprecyzował swoje oczekiwania. Możesz sie na nie zgodzic i kontynuowac znajomość na zaproponowanych zasadach, albo szukać dalej. Taki plus dla tego pana, ze przynajmniej nie sciemnial, ze kocha i teskni, tylko otwarcie powiedzial czego szuka.

8

Każdy kij ma dwa końce - tak jak napisała

Dussia napisał/a:

trochę to jak szukanie igły w stogu siana,
ale podejście - sex, a potem zastanowi się, co dalej to... chyba w agencji towarzyskie. Tam chyba można dość dokładnie sprecyzować swoje oczekiwania.
Tylko wtedy trzeba zapłacić... a na portalach randkowych sex może być za darmo lol

9

Dziwię się, że w ogóle od tego można zaczynać... Zgoda seks jest ważny ale nie najważniejszy. Dlatego Autorce proponuję, by odpuściła sobie taką znajomość. Po co Ci to? Ja też jestem za tym, że najpierw trzeba się poznać, pobyć ze sobą jakiś okres czasu a dopiero potem brać się za seks. Chociaż wiadomo - zdarzają się tzw. "pojedyncze razy". Ale Autorce nie chodzi o takie coś, więc na tym zakończę.

10

Powiedz mu że jesteś fanatyczką religijną i że nie potrafisz bez ślubu.. najpierw ślub, potem sex.

11

ostenka napisał/a:

Chciałam sie spotkac z jednym kolegą, poznanym na portalu randkowym...
...Szukam przyjazni ...

Nie rozumiem kobiet, które na randkowych portalach szukają prawdziwego uczucia i dziwią się, że inni "randkowicze" szukają tylko seksu. To tak, jakby wejść do kasyna i oburzać się, że tam wszyscy uprawiają hazard big_smile.

ostenka napisał/a:

I od razu mi napisał- ze jest uzalezniony od sexu i najpierw woli miec sex zanim coś zacznie.
Nie lubie takich wyznań. po co mi to mowi?

Bo nie chce mu się wysilać i nawet przez chwilę poudawać, że mu zależy na czymś innym.

Dussia napisał/a:

Istnieją smile.

Ale łatwiej trafić piątkę w totka, niż takiego nietypowego faceta big_smile big_smile big_smile.

12 Ostatnio edytowany przez ostenka (2013-05-07 22:21:05)

To dobrze, ze nie udaje.
Niech szuka innej..ktora sie szybko zgodzi.
jasne moge iść z nim na kawę i rownie szybko zakonczyc spotkanie nim kawa wystygnie, jesli nie prezentuje soba nic procz dziecinaty i rozmow prosto z mostu o stosunkach seksualnych ;-), tylko, ze .....brak mi czasu.
Mam ponad 30 lat i przezylam sex z uczuciem, wiem ze jest to dopiero cos fajnego i tego szukam. Sex wynikajacy z przyjazni i bliskosci.
Ogolnie potrafie zyc bez, i poczekam na cos bardziej sensownego smile

13

ostenka napisał/a:

Ogolnie potrafie zyc bez, i poczekam na cos bardziej sensownego smile

Mądry wybór smile.

ostenka napisał/a:

Mam ponad 30 lat i przezylam sex z uczuciem, wiem ze jest to dopiero cos fajnego i tego szukam. Sex wynikajacy z przyjazni i bliskosci.

Życzę Ci, abyś przeżyła też seks wynikający z miłości smile.

14

Dussia napisał/a:

Ja szukałam seksu i trafiałam ciągle na romantyków, którzy chcieli się ze mną wiązać... Nie uogólniajmy, proszę...
Na portalach randkowych są różni ludzie i rożnych rzeczy szukają. Rzecz w tym, żeby nie tracić z oczu własnych oczekiwań i nie zadowalać się pierwszym lepszym, który się zainteresował. Bo to marnowanie czasu i okazji na poznanie kogoś kto bardziej owe oczekiwania spełnia.

15 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-05-07 22:55:38)

vinnga napisał/a:

Ja szukałam seksu i trafiałam ciągle na romantyków, którzy chcieli się ze mną wiązać...

Może seks w Twoim wykonaniu był tak dobry, że chcieli go doświadczać codziennie big_smile ?
To nie był romantyzm, ale WYGODA big_smile.

16

Faceci chcą tylko zaciągnąć nas do łóżka, traktują jak zabawkę, bawią się nami.
A kiedy im się znudzimy rzucają w kąt.

Najlepiej poznać takiego faceta który ma te same cechy co ty i takiego któremu zależało by na tobie.

17

BlackPanter777 napisał/a:

Faceci chcą tylko zaciągnąć nas do łóżka, traktują jak zabawkę, bawią się nami.
A kiedy im się znudzimy rzucają w kąt.

Najlepiej poznać takiego faceta który ma te same cechy co ty i takiego któremu zależało by na tobie.

No tak... Pierwszy post i już plucie na tych podłych mężczyzn big_smile.
Jak ma poznać faceta, któremu zależałoby na niej, gdy wszyscy chcą tylko zaciągnąć do łóżka, traktują jak zabawkę i rzucają w kąt, gdy się znudzą?
Może trochę logiki? big_smile big_smile big_smile

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dowiedziałam się, że najpierw seks, dopiero potem ewentualnie związek

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024