twierdzi ze koocha - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 12 ]

Temat: twierdzi ze koocha

witajcie. potrzebuje pomocy a raczej rozmowy z kimkolwiek. znajomi sie wykruszyli po ukonczonej szkole i zostalam sama. jestem w ciazy dosc wysoko mieszkamy razem ciagle mi mowi ze kocha przytula ale... od kiedy sie dowiedzial ze jestem w ciazy nie dotknal mnie w "ten" sposob.nie dosc ze czuje sie jak slonica to tylko gadki ze ciaza mi sluzy bo promienieje ale gdy tylko zostaje sama to lzy plyna mi po policzkach...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: twierdzi ze koocha

Podobno faceci czesto sie boja ze moga skrzywdzic dziecko. Najlepiej byloby z nim prosto z mostu pogadac w czym jest problem. Szczerosc zawsze poplaca. Moze nie potrzebnie placzesz, bo wytlumaczenie jego zachowania jest banalne. Pogadaj z nim.

3

dlaczego prosto z mostu mu nie powiesz , że powoli czujesz się tylko i wyłącznie jako matka, a nie jako jego kobieta ? powiedz, że chciaalabyś żeby Cię tu i ówdzie dotknął, że masz na niego ochotę, że wiesz, że masz wsparcie, ale brakuje Ci Jego jako męża, a nie jako ojca dziecka. smile rozmowa dużo robi chociaż nie w kazdym przypadku

jeśli masz ochotę mi pomóc proszę skomentuj mój wątek, ocen obiektywnie będę bardzo wdzięczna smile

4

dokladnie on twierdzi ze boi sie strasznie ze go skrzywdzi i wiem ze nie klamie bo to widze jak mi to mowi. ale wiecie jacy sa faceci. kochalismy sie kilka razy na dzien a z dnia na dzien juz od kilku miesiecy nic... kompletnie nic. a to jeszcze dwa miesiace wy byscie byly spokojne?

5

zalamana1551 napisał/a:

wiecie jacy sa faceci. kochalismy sie kilka razy na dzien a z dnia na dzien juz od kilku miesiecy nic... kompletnie nic. a to jeszcze dwa miesiace wy byscie byly spokojne?

No jacy są faceci? Jacy? Nie uważasz, że to bardzo niesprawiedliwe wrzucać wszystkich do jednego worka? Szkoda, że masz tak złe zdanie o człowieku, którego wybrałaś na ojca Twojego dziecka...

6

Witaj wink
Jasne,że spokojne. Nie dziwię Ci się,że brakuje Ci tego,ale prawdę powiedziawszy to lęk facetów nie jest wcale taki nieuzasadniony,jeśli natomiast naprawdę boi się o to to może zaproponuj takie pozycje i taki sposób aby brzuszek miał spokojne 'ujście'. Zrób coś takiego, co spowoduje,że nie będzie mógł mieć  wymówki , jakaś romantyczna atmosfera.
Myślę, że płacz jest też spowodowany hormonami po części.
Trzymajcie się cieplutko smile)

7

Zaczol sie bac bo dziecko coraz wieksze i pewnie dlatego. Moze wez go z soba do ginekologa by to lekarz mu wytlumaczyl ze to bezpieczne i jak to robic by bylo jeszcze bezpieczniejsze. Albo jak nie chcesz z nim isc do lekarza to poprostu poszukaj cos na necie i mu to pokarz.

8

Kaja1991 napisał/a:

Podobno faceci czesto sie boja ze moga skrzywdzic dziecko. Najlepiej byloby z nim prosto z mostu pogadac w czym jest problem. Szczerosc zawsze poplaca. Moze nie potrzebnie placzesz, bo wytlumaczenie jego zachowania jest banalne. Pogadaj z nim.

Też mam takie wrażenie. Najlepiej porozmawiaj z nim. Może to hormony w Tobie też wprowadzają Cię w stan niepokoju?

9

dziewczyny on na kazda wizyte chodzi ze mna do ginekologa nawet poruszylam ten temat z lekarzem i tez zapewnil go ze spokojny seks nie zaszkodzi. nie mam o nim zlego zdania. no staralismy sie dosc dlugo o dziecko i mam nadzieje ze to naprawde obawa o malego a nie ze przestalam go interesowac w "ten" sposob...

10

jest jeszcze gorzej. ciagle placze a nawet rycze on potrfafi do 3-4 siedziec przed kompem i nie wie dlaczego ja jestem zla. a co myslicie o kilkudniowym odpoczynku od wszystkiego,oderwaniu. kocham go ale juz coraz ciezej mi z nim rozmawiac zaraz leca lzy no pewnie znaczaca wina hormonow ale ja nic nie moge poradzic...
nawet zakupy robie sama a on pozniej jedzie sam zalatwiac swoje sprawy

11

hallo?

Posty [ 12 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024