6 lat - poczułem wszystko - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » 6 lat - poczułem wszystko

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: 6 lat - poczułem wszystko

Hey!

to ja Bartek.
dziewczyna z którą byłem ponad 6 lat zostawiła mnie.
to już nie pierwszy raz, zdradzała mnie, wyjeżdżała, i różne tego typu rzeczy. kocham ją bardzo, ale to bardzo. nie chce ze mną być ma teraz kogoś, i chce walczyc o niego. a ja chce walczyc o nią.
problem jest tak złożony, że nie da się go opisać w sposób który ogarnie każdy. potrzebuje wsparcia, od zaraz. mieszkam w Poznaniu. w głowie mam rozpier*ol, myśle ze spoko ze mnie facet, ale to za mało.
czy zdażyło się wam tak, że zabrakło czegoś, żeby wasze życie zmieniło się o 180.
walczę, ale czy to ma sens, przyszłość. czy to karma, przeznaczenie, albo zwykła sprawiedliwość?
jest tutaj ktoś kto przyniesie ukojenie, ulgę, nada sens?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: 6 lat - poczułem wszystko

Jeśli Cię to pocieszy. Nie jesteś sam.
Na pęczki jest takich jak Ty, porzuconych.
I wszyscy na początku odnoszą wrażenie, że ich problem jest tym najbardziej złożonym, wyjątkowym...
Ech chłopie, co Ci poradzić. Niema złotego środka.
Poczytaj sobie tutaj tematy na forum, jest wiele osób, które naprawdę przeżywają/przeżywały dokładnie to co Ty. Ja jestem jedną z nich.
4,5 roku razem, zostawiła dla innego. Historia jakich tutaj wiele.
3maj się, będzie dobrze smile

3

m'man napisał/a:

to już nie pierwszy raz, zdradzała mnie, wyjeżdżała, i różne tego typu rzeczy. kocham ją bardzo, ale to bardzo. nie chce ze mną być ma teraz kogoś, i chce walczyc o niego. a ja chce walczyc o nią.

Stary, dziewczyna puszcza cię kantem, przyprawia rogi, a ty chcesz 'walczyć'? Spróbuj to liścia ode mnie dostaniesz. Ty masz sie teraz ogarnąć a nie myśleć o jakiejś dupie, co zauroczyła się kimś i od razu olała związek 6ścio letni. Ciesz sie, że wyszło to teraz a nie później. Poboli cie to, no bo boleć musi. Ale weź się w garść. Zostaw tą pustą laske za sobą i baw się życiem. Wtedy sama jeszcze przyleci jak żal jej dupe ściśnie, bo dostrzeże, że jesteś lepszy niż jej obecny fagasek. Ale ty masz NIE WRACAĆ DO NIEJ. Stać cie na lepszą dziewczynę, kolego. Serio, takiego czegoś co ci odwaliła się nie wybacza.

Pozdrawiam i życzę powodzenia smile

4

Prawy napisał/a:
m'man napisał/a:

Stary, dziewczyna puszcza cię kantem, przyprawia rogi, a ty chcesz 'walczyć'? Spróbuj to liścia ode mnie dostaniesz. Ty masz sie teraz ogarnąć a nie myśleć o jakiejś dupie, co zauroczyła się kimś i od razu olała związek 6ścio letni. Ciesz sie, że wyszło to teraz a nie później. Poboli cie to, no bo boleć musi. Ale weź się w garść. Zostaw tą pustą laske za sobą i baw się życiem. Wtedy sama jeszcze przyleci jak żal jej dupe ściśnie, bo dostrzeże, że jesteś lepszy niż jej obecny fagasek. Ale ty masz NIE WRACAĆ DO NIEJ. Stać cie na lepszą dziewczynę, kolego. Serio, takiego czegoś co ci odwaliła się nie wybacza.

Pozdrawiam i życzę powodzenia smile

Prosto, jasno i na temat smile
Nie walcz, osiusiaj,
albo tylko sie ponizysz ,  zrobisz z siebie ofiare,  posmiewisko w oczach jej i psipsiulek (nie mowiac o jaj chloptasiu, jaka bedzie mial satysfakcje, ze eks lata za dupa).
Nie rob sobie tego... nie warto, idz w ludzi, poznasz lepsza dziewczyne smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » 6 lat - poczułem wszystko

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024