Dowód, że wypisuje do innych. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dowód, że wypisuje do innych.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 17 ]

1

Temat: Dowód, że wypisuje do innych.

Mój facet zawiódł pare razy moje zaufanie, mianowicie pisał do jakiś innych dziewczyn, pół żarcikiem, troche z kokieterią. Powiedziałam mu ze nie odpowiada mi to i ze jesli jeszcze raz zobacze ze to robi to z nami koniec.

Koleżanka zrobiła mi sztuczne konto, wstawiła w zdjęcie jakąś bond piękność, wysłała zaproszenie, nim zrobiła sie dostępna potwierdził i zagadał. I rozmawiają już poł godziny. Jestem załamana nie wiem co robić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dowód, że wypisuje do innych.

Jak to co? Sama określiłaś swoje postępowanie w takim przypadku:

hate napisał/a:

Powiedziałam mu ze nie odpowiada mi to i ze jesli jeszcze raz zobacze ze to robi to z nami koniec.

Masz namacalny dowód, że to zrobił. Nie pozostaje Ci nic innego jak zrealizować swoją "obietnicę".
Chyba, że chcesz żyć z kimś, kto ma Cię gdzieś i kurtuazyjnie, od czasu do czasu, wymuszać obietnice poprawy...

3

hate napisał/a:

Powiedziałam mu ze nie odpowiada mi to i ze jesli jeszcze raz zobacze ze to robi to z nami koniec.

Wszystko jasne. Na co czekasz?

4

hate napisał/a:

(...)Jestem załamana nie wiem co robić.

Jeśli jesteś słowna, to zrobić to, o czym uprzedziłaś. Dałaś mu wybór, określiłaś konsekwencje, on wyboru dokonał, pora na dotrzymanie obietnicy. Chyba, że o rozstaniu gadałaś, żeby gadać.

5

widać nie można mu ufać, co z tym zrobisz?

6

od kokieterii do zdrady niedaleka droga, odpuść sobie póki czas, bo niedługo wpadniesz z postem "mój facet mnie zdradza"

7

Zrobił to kolejny raz, więc powinnaś być słowna i to zakończyć.

8

hate napisał/a:

Mój facet zawiódł pare razy moje zaufanie, mianowicie pisał do jakiś innych dziewczyn, pół żarcikiem, troche z kokieterią. Powiedziałam mu ze nie odpowiada mi to i ze jesli jeszcze raz zobacze ze to robi to z nami koniec.

Koleżanka zrobiła mi sztuczne konto, wstawiła w zdjęcie jakąś bond piękność, wysłała zaproszenie, nim zrobiła sie dostępna potwierdził i zagadał. I rozmawiają już poł godziny. Jestem załamana nie wiem co robić.

Powiedziałaś "A". Teraz to albo powiesz "B" albo za rok będziesz udzielać mu kolejnego, 128. ostatniego ostrzeżenia.

9

Koncz ten chory zwiazek,bo wierz mi -tacy jak on się nie zmieniają...ja łudziłam sie przez 25 lat..o25 za długo..

10

Nie podoba mi się taki sposób sprawdzania kolesia. Jeśli przestajesz ufać partnerowi to nie ciągniesz dalej waszej relacji. Nie ma sensu zniżać się do jakichś intryg.

11

nie ma skropulow ... zdradzi cie z takim podejsciem szybciej niz myslisz. o ile jeszcze tego nie zrobil...

12

Prawy napisał/a:

Nie podoba mi się taki sposób sprawdzania kolesia. Jeśli przestajesz ufać partnerowi to nie ciągniesz dalej waszej relacji. Nie ma sensu zniżać się do jakichś intryg.

tu się zgadzam
w momencie, gdy twój brak zaufania doprowadził do tego, że postawiłaś na prowokacje, wasz związek przestał istnieć
bo co to za związek?
on ma w dupie twoje życzenia
a ty zakłądasz sidła?

znaczy już wiesz, twoje domysły okazały się prawdziwe
oszukuje, kłamie i nie mka zamiaru przestać
powiedz żegnaj

bo już się z nim dawno pożegnałaś

pomysl tak:
wyobraż sobie, że twój facet nie odpowiedziałby na zaczepkę. powiedziałby blond piekności - wybacz, ale jestem w związku, nie ejstem zainteresowany??
kto wtedy byłby tym "nielojalnym" zdradzającym wasze relacje?/
TY

więc juz POZAMIATANE
takie moje zdanie

13

Jeśli teraz się od niego odetniesz, będzie dla Ciebie lepiej... Im dłuższe zwlekanie i przymykanie oka na takie zagrywki, tym trudniej to potem zakończyć...
Pewnie zaboli Cię to co teraz napiszę ,ale myślę,że on się nie zmieni... Nawet jeśli teraz postawisz jakiś ultimatum, będzie kolejny OSTATNI raz to i tak zrobi po swojemu i będzie wiedział ,że mu odpuścisz...

14

skoncz to, nic dobrego Cie przy nim nie czeka, tak jak pislai wyżej, jak juz kogoś tak sprawdzasz to znaczy ze "Cos sie dzieje" i związek nie ma juz sensu

15

Wiem, droga autorko, że grożąc mu zerwaniem, miałaś nadzieję, że to nigdy więcej się nie powtórzy, a on się opamięta.
Teraz widzisz, jak bardzo się myliłaś i uwierz mi - zerwanie jest NAJLEPSZĄ opcją. On się nie zmieni. Prawdopodobnie zapomniał o tamtej rozmowie z Tobą i nadal świetnie się bawi, nie widząc w tym nic złego i nie bacząc na Twoje złe z tym związane samopoczucie.
Z facetami w takiej sytuacji się nie dyskutuje, tylko kończy znajomość. Wiem, że to niełatwe, że pewnie jesteś załamana...
ale ON CIEBIE NIE SZANUJE, więc Twoim obowiązkiem jest udowodnienie mu, iż ponad związek z takim zakłamańcem stawiasz szacunek do SIEBIE i SWOJE dobre samopoczucie.
Nie zastanawiaj się - zrywaj.

16

Nie ma watpliwosci ze skoro kilkakrotnie zawiódł Twoje zaufanie i znów to zrobił to wkrótce dowiesz sie o jego innych pannach na boku.. mozesz tego uniknac odchodzac .. mozesz jednak zostac i wierzyc naiwnie ze tego juz nie zrobi .

Posty [ 17 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Dowód, że wypisuje do innych.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024