intrygujący zapach mężczyzny... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » intrygujący zapach mężczyzny...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

1 Ostatnio edytowany przez zdezorientowana (2011-01-11 00:16:01)

Temat: intrygujący zapach mężczyzny...

----

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: intrygujący zapach mężczyzny...

Kiedyś czytałam bardzo interesujący artkuł, że ludzie dobierają się nieświadomie na zasadzie akceptowania (wręcz podniecania) lub nieakceptowania (odrzucania) niektorych zapachów własnych np. potu.
Podobno to nasz organizm wybiera partnera w taki sposób, by nasze geny -tworzace następców, były dobrane trafnie, by uniknąć np. niektoryvh chorób itp.
Ciekawa teoria. Ale faktem jest, że niektórzy nam pachną, a inni nie bójmy się tego słowa po prostu...odrzucają swoim zapachem.

Zresztą czasem dopada nas zapach z przeszłości; i jest to niesamowite ile wtedy rzeczy i wydarzeń przywołuje pamięć.

3 Ostatnio edytowany przez zdezorientowana (2011-01-11 00:16:15)

----

4

Feromony big_smile no czasami mnie zginają z kolan kiedy czuje te perfumy niekoniecznie muszą być markowe heheh dla mnie to zapach perfum czy wody kolonskiej przyciąga mnie do faceta big_smile

5

O tak... zapach mojego R:* Ten perfumowany ale też ten zaraz po przebudzeniu- kochaaaaam :*

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » intrygujący zapach mężczyzny...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024