Konkurecja - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez agniesia1_8 (2013-04-21 11:54:52)

Temat: Konkurecja

Witam jestem z chłopakiem 1,5 roku dobrze się dogadujemy tylko ze mieszkamy osobno mam mały problem on poszedł do nowej pracy i ma dużo nowych znajomych .I jakoś od pewnego czasu gada cały czas o jego nowej koleżance jako ona nie jest itp ,żeby nie było nie jestem zazdrosna przecież może mieć nowych znajomych jak każdy z nas .Pytałam się czy jemu się podoba ta koleżanka a on powiedział ze nie, jaki facet się do tego przyzna jak ma swoją dziewczyna. Powoli mnie to już przerasta .A jak chce o tym porozmawiać z nim to się denerwuje bardzo a ja się boje ze masz związek przez tą sytuacje się rozpadnie. Wszystko mnie już przerasta przez tą sytuacje i nie wiem co robić:(:

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-04-21 12:19:15)

Odp: Konkurecja

Agniesiu, myślę że troszkę przesadzasz. Nie wierć chłopakowi dziury w brzuchu, czy podoba mu się koleżanka z pracy. Nawet jesli, to co z tego? Skoro jest ładna, to na pewno wielu facetom się podoba. To jednak o niczym nie świadczy. Jeśli z chłopakiem sie dogadujecie, on nie dał Ci nigdy powodów do zazdrości, to nie masz czym się martwić. odpuść mu trochę. Ja mężowi tez często opowiadałam o kolegach z pracy, ale kompletnie nic to nie znaczyło.
Po ulicach chodzi wiele pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn. To że jeden czy drugi mi się podoba, nie znaczy od razu że mój związek jest zagrożony. Tak samo, jeśli jakaś kobieta podoba się mojemu mężowi. A na pewno niejedna się podoba. To że jest się w związku, nie znaczy, że tracimy wzrok big_smile

3

Dokładnie. Często wierzymy, że będąc z kimś w związku automatycznie przechodzimy w tryb " książe z bajki i jego księżniczka" i reszta świata dla nas nie istnieje. Niestety ( stety?) to nieprawda - zawsze będziemy zauważać atrakcyjnych ludzi. Tak jak Margolinka, sama mogę powiedzieć, że podobają mi się inni mężczyźni niż mój M., ale to jego kocham wink Także spokojnie. Poza tym, jeśli Ci o tej koleżance opowiada, to raczej nie planuje Cię w sekrecie z nią zdradzić, nie sądzisz?;p

4

Racja dziewczyny czasem trzeba odpuścić  facetowi i mieć zaufanie bo to podstawa związku a szkoda by mi było zepsuć tego związku .

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024