gdy inna jest wazniejsza od rodziny?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » gdy inna jest wazniejsza od rodziny?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: gdy inna jest wazniejsza od rodziny?!

Postanowilam odejsc od meza. Nie dotrwalismy jeszcze nawet do pierwszej rocznicy.  Ale zaczne moze od poczatku.. zaczelo sie psuc juz 2 tyg po slubie. Jego matka opowiedziala mi wiele historii z jego zycia ,ktorych on mi nie opowiedzial,a nawet sie wypoeral.dodam tilko ze dotycza one jego ex. Tak zaczely sie basteln klotnie. On zaczal wychodzic na cale dnie i noce z domu.  Wiem, ze spotykal sie ze swpom kolega,jego dziewczyna i jeh kuzynka. Podehrzewalam ze cos jest miedzy nia a Ta kuzynka, ale uwazal, ze to bzdura. Tylko ze zaczal klamac ze.sie z nia nie spotyka a spotkalam ich na miescie.  Chcialam, aby mi udowodnil,ze to na mnie mu zalezy poprzez wziecie mnie w ramiona i pocalunki. Pruez cale spotkanie byl w stosunku do mnie strasznie opryskliwy i Abitur myslal o pocalowaniu mnie czy prtytuleniu. Za to Caly czas gapil sie na nia. Wiem ze jej opowiedzial jak to bardzo miedzy Nami zle. Dopiero w domu  gdy hylismy sami zaczal zachowywax sie normalnie. Wybaczalam mu wstystko ze wzgledu na nasza rodtine bylam w ciazy nawet to ze gdy zle sie czulam on lecial do niej Mimo ze go prosilam by zostal dla nastego dzidziusia nasz synek juz jest na swoecie ostatnio Kuala Lumpur jchac z tym kolega pokazac mu Droge do jakiegos banku ale wiedzialam ze idzie na spotkanie z nia i powuedzialam ze jak pojdzie to z nami koniec. Powiedzial ze moge sie wyprowadzac. Od tego kolegi wiem ze to nie z nim byl
Co o tym wszysrkim myslicie? Xty mnie zdradza? On sie wyrzeka a za Reke go nie zlapalam tylko dziwne ze nie odbiera Tel jak z nia jest czy powunnam go zostawic?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: gdy inna jest wazniejsza od rodziny?!

Oczywiscie, ze powinnas go zostawic, czym predzej tym lepiej.
Ja meczylam sie 5 lat z klamstwami, ale jak juz sie zacznie nieufnosc i klamstwa to jest z dnia na dzien gorzej.
Teraz zaluje, ze tak dlugo to ciagnelam, nerwy sobie niszczylam a i dzieci gorzej znosza rozstanie nim dluzej zyja z ojcem.
To Twoja decyzja, ale jesli juz teraz jest Ci zle to nie ludz sie, ze bedzie lepiej.
Ktos inny jest Tobie pisany, to nie ten.
Przykro mi sad

3

Myślę ze powinnaś odejść.

Nie wiem tez czy mu o tym powiedziec bo pewnie bedzie knul jak mi odebrac dzoecko mimo ze ma nikle szanse to jednak nie potrafie zyc bez malenstwa moze do dnia wyprowadzki udawac jakby bylo wszystko Ok ? Tylko Co jesli sama sie juz pogubie
Czyli uwatacie ze wyglada na to ze mnie zdradza?

5

zdarza się i tak. dla niego nie jest ważne że jesteś w ciąży czy nie. zafascynowała go inna i teraz na niej skupia swoją uwagę, to u nich normalne. pod żadnym pozorem nie zatrzymuj go mówiąc że to dla dobra dziecka, bo nie zasługuje żeby być ojcem. a dziecka nie każ takim tatusiem marnotrawnym... może obawiasz się, że sobie sama nie poradzisz, ale wiem, że kobieta zdeterminowana może dużo. dziecko  będzie szczęśliwsze widząc, że ty jesteś szczęśliwa. skup się teraz na Twoim stanie, a męża kopnij w du**.

6

malutka91
" to u nich
normalne. "
Możesz to jakoś sprecyzować.
Chodzi Ci o tzw.zdradzaczy(bez względu na płeć)czy ogólnie o mężczyzn?

No tak jak bylam w ciazy to zainteresowal sie dopoero w ostatnim mies ale jak Malaysia sie juz pojawil to zaczal mi Przy nim pomagac

8

ja ci tylko powiem tyle
jakby moj maz nie wrocil do domu na noc to z rana by nie mial juz gdzie wracac. moj maz wie o tym doskonale i nawet mu do glowy nie przychodza takie pomysly!
na co ty dziewczyno czekasz?
spotyka sie z jakas kobieta, czy tam spal z nia czy nie co to za roznica skoro wybiera inna, poswieca czas innej?

szkoda mi ciebie, szkoda mi dzieciaczka ale wedlog mnie jeszcze przy nim pobedziesz zanim pojmiesz ze szkoda zycia

Wlasciwie to juz zalatwiam Formalia tylko nie jest EM pewna czy dobeze robie bo
Nie wiem czy mnie zdradzil a wg was po tym Co naposalam jest to prawdopodobne?

10

rozowa_mandarynka napisał/a:

No tak jak bylam w ciazy to zainteresowal sie dopoero w ostatnim mies ale jak Malaysia sie juz pojawil to zaczal mi Przy nim pomagac

Patrz a mój do tej pory nie wpadł na to, że dzieckiem przydałoby się zainteresować a 15 mc ma smile

11

rozowa_mandarynka napisał/a:

Wlasciwie to juz zalatwiam Formalia tylko nie jest EM pewna czy dobeze robie bo
Nie wiem czy mnie zdradzil a wg was po tym Co naposalam jest to prawdopodobne?

A to jak Cie traktuje to nie jest zdrada?
Nawet jesli nie zdradzil Cie fizycznie, to odpowiada Ci ta sytuacja???

Chyba jego zachowanie wzgledem Ciebie wystarczy?
Jesli nie zdradzil Cie fizycznie (w co watpie...  chyba, ze jeszcze mu nie pozwolila) to bys sie zastanawiala yikes

12

Alterego1 napisał/a:

malutka91
" to u nich
normalne. "

chodzi o mężczyzn, czyż nie jest z Wami tak, że każda nową zdobycz pochłania Wasz czas, myśli?? nie chodzi mi tylko o kobiety ale i np gadżety. jesteście jak dzieci...;)

13

malutka91 napisał/a:
Alterego1 napisał/a:

malutka91
" to u nich
normalne. "

chodzi o mężczyzn, czyż nie jest z Wami tak, że każda nową zdobycz pochłania Wasz czas, myśli?? nie chodzi mi tylko o kobiety ale i np gadżety. jesteście jak dzieci...;)

Malutka, nie odróżniasz chłoptasi od mężczyzn. Stąd problemy z tą płcią. Chłoptasie istotnie są próżni, egoistyczni, myślą tylko jedną częscią ciała itp. Ale mężczyźni to zupełnie inny gatunek. Meżczyzna to ktoś komu możesz powierzyć swoją przyszłość, ktoś, kto bez względu na przeciwności będzie szedł z Tobą ramię w ramię, kto będzie dumny z Twoich sukcesów i pomagał unikać porażek. Naprawdę polecam zadawanie się tylko z mężczyznami, a zapomnienie o chłoptasiach.

Różowa Mandarynko. Sama oceniasz, że nie ma już czego ratować w tym związku. Więc życzę dużo siły do walczenia o siebie. Wiem, że decyzja o odejściu nigdy nie jest prosta. Ale potem może być już tylko łatwiej. Powodzenia!

14

Mandaryka

'Czy uważacie, że mnie zdradzil? Czy waszym  zdaniem mnie zdradzil?' A czy my jesteśmy jasnowidzami?? Czy to ma jakieś znaczenie? Zalóżmy, że Cię zdradzil/zdradza? Będzie Ci latwiej podjąc decyzję? Co to znaczy zdradzil? Czy sie zakochal w innej albo kocha inna? To nie jest Twój problem. Bo Twój problem polega na tym, że  Nie wierzysz mu, bo Cię oklamal( nie spotyka się z koleżanką ,ale po mieście z nią chodzi), Wychodzil na  cale dnie i noce z domu. Dziewczyno, macie dziecko. Dla kochającego faceta, to naprawdę ważny moment w jego życiu.I facet. który kocha nie ucieka z domu na noc i na dzień. Jak jeszcze roku nie ma a u Was taka sytuacja, to jak myslisz będzie wyglądać przyszlość? Myslę, że dobrą decyzję podjęlaś. Uzasadnij ją twojemu mężowi. Może coś zrozumie. A jak nie, to jego problem

15

malutka91 napisał/a:
Alterego1 napisał/a:

malutka91
" to u nich normalne. "

NIe malutka, to nie jest normalne i od zarania dziejow nigdy nie bylo, zwlaszcza u tych prawdziwych mezczyzn. Szanujacych zarowno siebie jak i kobiety, ktorych tez to ta jedna jedyna przedstawicielka plci pieknej jest Ich partnerka. Kazdy mezczyzna jest na swoj sposob szalony, bo nie byc szalonym oznaczaloby nic innego, jak bycie szalonym innym rodzajem szalenstwa. I widzisz, ta szalencza innosc Im nie odpowiada by nie powiedziec, ze nie przystaje Im takimi byc. 

nocnalampka napisał/a:

Malutka, nie odróżniasz chłoptasi od mężczyzn. Stąd problemy z tą płcią. Chłoptasie istotnie są próżni, egoistyczni, myślą tylko jedną częscią ciała itp. Ale mężczyźni to zupełnie inny gatunek. Meżczyzna to ktoś komu możesz powierzyć swoją przyszłość, ktoś, kto bez względu na przeciwności będzie szedł z Tobą ramię w ramię, kto będzie dumny z Twoich sukcesów i pomagał unikać porażek. Naprawdę polecam zadawanie się tylko z mężczyznami, a zapomnienie o chłoptasiach.

I tu nawiazujac do wypowiedzi szanownej Pani redaktor musisz to sobie jakos wbic do glowy i uswiadomic, ze zalety u przytoczonych w tejże wypowiedzi chloptasi sa wadami u prawdziwych mezczyzn i odwrotnie.
Bo nie wiem czy mozna przezwyciezyc wszystkie wlasne wady i czy kazdy to potrafi, ale za to mozna sie bardzo zniechecic do wlasnych zalet, zwlaszcza dostrzegajac je u innych.
Chloptasie tak robia, mezczyzni zas sie tego zdecydowanie brzydza, by wypracowany przez Nich dlugoletni trud nie poszedl na marne.
A w przypadku mezczyzn i tego co sie tyczy w Ich mniemnaniu relacji damsko meskich zawsze pozostaje bez zmian. Szalencza innosc w Ich przypadku nie ma prawa bytu.

nocnalampka napisał/a:

Różowa Mandarynko. Sama oceniasz, że nie ma już czego ratować w tym związku. Więc życzę dużo siły do walczenia o siebie. Wiem, że decyzja o odejściu nigdy nie jest prosta. Ale potem może być już tylko łatwiej.

Nie rób priorytetu z kogoś, dla kogo jesteś tylko opcją, czasem jedną z wielu.

3maj się. I przemyśl wszystko to co tutaj zostalo Tobie napisane, na chłodno, bez emocji.
Bo gdy włączają się emocje- wyłącza się myślenie.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » gdy inna jest wazniejsza od rodziny?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024