Hmm, nie ten dział, nie ten człowiek ale co z tego :D - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Hmm, nie ten dział, nie ten człowiek ale co z tego :D

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez kingslayer (2013-04-14 15:17:32)

Temat: Hmm, nie ten dział, nie ten człowiek ale co z tego :D

Witam wszystkich, nie mam pojęcia jakim cudem trafiłem na te forum ale to bez znaczenia,w sumie nic nie trace a nadzieja umiera ostatnia big_smile

Jak wiele kobiet tak i czasem "normalni" albo .... własnie Ci "dziwni" faceci (zalezy od punktu widzenia) również mniewają problemy emocjonalne

Tak więc zaczne od początku, jestem stosunkowo młody, średnio przystojny (kwestia gustu, humoru itp itd, jak każdy wie samemu cięzko ocenić), dosyć zadbany, tak więc stwierdzenia typu "rusz się i zacznij coś robić" możemy sobie darować, bo nie w tym problem, lecz ostatnio straciłem totalnie nadzieje na szczęście ponieważ zawiodłem się na jedynej osobie na której mi zależało, dużo bym mógł pisać czy też ją oczerniać ale nie tędy droga a wogóle nie potrafił bym powiedzieć o niej złej słowa, jak wyżej pisałem dlatego jestem dziwny bo chyba totalnie inny facet ze mnie niż większość

Dlatego też szukam kogoś z kim mógł bym otwarcie popisać i otworzyć się bo w życiu  nie jestem otwarty z wielu powodów, raczej zamknięty i skryty w sobie, wole tłumić emocje, dlatego łatwiej w moim przypadku wirtualnie się pożalić i porozmawiać, ogólnie jak już pisałem jestem nieufny i tak naprawde moje prawdziwe oblicze zna tylko kilka osób, ogólnie jak każdy, hmm nie będe się nakręcał ale u mnie to są tylko wady i pozytywne negatywy big_smile

Wiem wiem że z takim podejściem daleko nie zajde ale mało mi zależy, jak każdy czasem posiadamy gorsze dni, u mnie zamieniły się one w tygodnie big_smile i tak sobie wegetuje chodząc do pracy, i w wolnej chwili robiąc obojętnie co byle się zmęczyć i iść spać aby znowu kolejnego dnia cały dzień przepracować i za wiele nie myśleć, bo jak wiadomo faceci mają 2 mózgi lecz żaden nie jest sprawny tongue

Tak więc postanowiłem spróbować, podobno warto czasem słuchać rad innych, nic nie trace a moge tylko zyskać tak mi się wydaje, jeśli ktoś znajdzie chwile i chęci to chętnie popisze, e-mail podałem, pozdrawiam wszystkich smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Hmm, nie ten dział, nie ten człowiek ale co z tego :D

Witaj. a może właśnie zacznij najpierw od szukania tego, co było złe w tej osobie na której się zawiodłeś, bo najwidoczniej coś takiego musiało być..wiesz..jeśli prawdziwie kochamy, a nie ma ta miłość pokrycia u osoby na której nam zależy to najczęściej wszystko idealizujemy i później mamy to, co mamy..więc w różny sposób potem cierpimy..trudno jest komuś przynajmniej spróbować pomóc jeśli nie wiemy dlaczego nas ktoś zawiódł..więc, jeśli szukasz tutaj wsparcia- to spróbuj się otworzyć..mam za sobą ładnych parę lat fajnego życie i troszkę mniej (jak na razie ) życia w bólu tez przez zawód i jeśli chcesz , to możesz do mnie na maila napisać.
Nie jest z Tobą tak źle, bo przynajmniej starasz się podejść do własnej osoby z humorem smile( choć wiem z własnego doświadczenia, że czasami to wymuszona poza..).

3

Witaj Kingslayer ! smile W jaki sposób zawiodłeś się na tej osobie, na której Ci zależało ? Czy to była Twoja dziewczyna ? Koleżanka/ Przyjaciółka ? Co takiego zrobiła ? Skrzywdziła Cię ? Jeśli tak to w jaki sposób Cię skrzywdziła ? Ile masz lat ? Spokojnie możesz się  podzielić swoją historią tutaj na forum, postaramy się Ci jakoś pomóc, doradzić, sporo tutaj na forum  jest ludzi życzliwych, którzy starają się pomóc innym, jakąś doradą, ciepłym słowem. Wiem, że takie wygadanie się anonimowo na forum dużo daje, więc jeśli chesz to wyrzuć z siebie to co Cię gnębi smile Każdy ma gorsze i lepsze dni, ale nie warto się dołować, choć wiem, że czasem tak po prostu już jest, ale trzeba szukać sposobów, żeby jak najszybciej wyjść z przygnębienia, dołka, więc dobrze, że napisałeś na naszym forum smile Pozdrawiam i głowa do góry !

4

kingslayer napisał/a:

Witam wszystkich, nie mam pojęcia jakim cudem trafiłem na te forum ale to bez znaczenia,w sumie nic nie trace a nadzieja umiera ostatnia big_smile

Jak wiele kobiet tak i czasem "normalni" albo .... własnie Ci "dziwni" faceci (zalezy od punktu widzenia) również mniewają problemy emocjonalne

Tak więc zaczne od początku, jestem stosunkowo młody, średnio przystojny (kwestia gustu, humoru itp itd, jak każdy wie samemu cięzko ocenić), dosyć zadbany, tak więc stwierdzenia typu "rusz się i zacznij coś robić" możemy sobie darować, bo nie w tym problem, lecz ostatnio straciłem totalnie nadzieje na szczęście ponieważ zawiodłem się na jedynej osobie na której mi zależało, dużo bym mógł pisać czy też ją oczerniać ale nie tędy droga a wogóle nie potrafił bym powiedzieć o niej złej słowa, jak wyżej pisałem dlatego jestem dziwny bo chyba totalnie inny facet ze mnie niż większość

Dlatego też szukam kogoś z kim mógł bym otwarcie popisać i otworzyć się bo w życiu  nie jestem otwarty z wielu powodów, raczej zamknięty i skryty w sobie, wole tłumić emocje, dlatego łatwiej w moim przypadku wirtualnie się pożalić i porozmawiać, ogólnie jak już pisałem jestem nieufny i tak naprawde moje prawdziwe oblicze zna tylko kilka osób, ogólnie jak każdy, hmm nie będe się nakręcał ale u mnie to są tylko wady i pozytywne negatywy big_smile

Wiem wiem że z takim podejściem daleko nie zajde ale mało mi zależy, jak każdy czasem posiadamy gorsze dni, u mnie zamieniły się one w tygodnie big_smile i tak sobie wegetuje chodząc do pracy, i w wolnej chwili robiąc obojętnie co byle się zmęczyć i iść spać aby znowu kolejnego dnia cały dzień przepracować i za wiele nie myśleć, bo jak wiadomo faceci mają 2 mózgi lecz żaden nie jest sprawny tongue

Tak więc postanowiłem spróbować, podobno warto czasem słuchać rad innych, nic nie trace a moge tylko zyskać tak mi się wydaje, jeśli ktoś znajdzie chwile i chęci to chętnie popisze, e-mail podałem, pozdrawiam wszystkich smile

Jesli masz ochote popiszemy :)wysłałam ci mojego maila

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Hmm, nie ten dział, nie ten człowiek ale co z tego :D

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024