Witam wszystkich, nie mam pojęcia jakim cudem trafiłem na te forum ale to bez znaczenia,w sumie nic nie trace a nadzieja umiera ostatnia ![]()
Jak wiele kobiet tak i czasem "normalni" albo .... własnie Ci "dziwni" faceci (zalezy od punktu widzenia) również mniewają problemy emocjonalne
Tak więc zaczne od początku, jestem stosunkowo młody, średnio przystojny (kwestia gustu, humoru itp itd, jak każdy wie samemu cięzko ocenić), dosyć zadbany, tak więc stwierdzenia typu "rusz się i zacznij coś robić" możemy sobie darować, bo nie w tym problem, lecz ostatnio straciłem totalnie nadzieje na szczęście ponieważ zawiodłem się na jedynej osobie na której mi zależało, dużo bym mógł pisać czy też ją oczerniać ale nie tędy droga a wogóle nie potrafił bym powiedzieć o niej złej słowa, jak wyżej pisałem dlatego jestem dziwny bo chyba totalnie inny facet ze mnie niż większość
Dlatego też szukam kogoś z kim mógł bym otwarcie popisać i otworzyć się bo w życiu nie jestem otwarty z wielu powodów, raczej zamknięty i skryty w sobie, wole tłumić emocje, dlatego łatwiej w moim przypadku wirtualnie się pożalić i porozmawiać, ogólnie jak już pisałem jestem nieufny i tak naprawde moje prawdziwe oblicze zna tylko kilka osób, ogólnie jak każdy, hmm nie będe się nakręcał ale u mnie to są tylko wady i pozytywne negatywy ![]()
Wiem wiem że z takim podejściem daleko nie zajde ale mało mi zależy, jak każdy czasem posiadamy gorsze dni, u mnie zamieniły się one w tygodnie
i tak sobie wegetuje chodząc do pracy, i w wolnej chwili robiąc obojętnie co byle się zmęczyć i iść spać aby znowu kolejnego dnia cały dzień przepracować i za wiele nie myśleć, bo jak wiadomo faceci mają 2 mózgi lecz żaden nie jest sprawny ![]()
Tak więc postanowiłem spróbować, podobno warto czasem słuchać rad innych, nic nie trace a moge tylko zyskać tak mi się wydaje, jeśli ktoś znajdzie chwile i chęci to chętnie popisze, e-mail podałem, pozdrawiam wszystkich ![]()