Zasuszanie pokarmu, prosze o rady. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Zasuszanie pokarmu, prosze o rady.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Zasuszanie pokarmu, prosze o rady.

Witam odstawiam swojego miesiecznego synka od piersi poniewaz mialam malo pokarmu i sie nie najadal. Od wczoraj od godz 13 podaje mu  butelke karmilam go jeszcze piersia o 15 ale bardzo sie denerwowal wiec dokarmilam butla  w nocy dalam butelke i dopiero o 9 rano mialam troszke pelna piers wiec chyba za duzo tego mleka juz w nich nie ma. I teraz prosze o rady mamy ktore tez przestawialy swoje maluszki na butelke, jak dokladnie zasuszyc pokarm boje sie ze cos mi sie zrobi w piersiach. Nie mam piersi bardzo pelnych sciagam mleko troche laktatorem recznym w sumie to juz chyba nie mleko tylko siarka sie znowu robi, czytalam zeby pic szalwie. Prosze o sprawdzone sposoby i prosze mi to dokladnie opisac z gory dziekuje.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Zasuszanie pokarmu, prosze o rady.

Hejo smile Moja historia dość podobna.
Ja miałam na tyle mało, że jedynie raz lekko odciągnęłam , żeby zniwelować pełność w jednej piersi.
Są tabletki z szałwią, jeśli obawiasz się smaku naparu (paskudny, szczerze mówiąc), bodajże 8 zł kosztowały. 2 albo 3 razy dziennie po jednej tabletce, przy drugim opakowaniu już miałam problem mleka z głowy wink

3

Odp: Zasuszanie pokarmu, prosze o rady.

Dzięki ale mieszkam za granica i tutaj raczej taklich tabletek nie znajde. Pije szałwie nie jest tak zle:) Pokarmu mam juz malutko wczoraj sciagalam 2 razy ale tylko po troszke, mysle ze za dwa dni bedzie juz po wszystkim:)

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » WYCHOWANIE, ZDROWIE I EDUKACJA DZIECKA » Zasuszanie pokarmu, prosze o rady.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024