Vero Moda - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Vero Moda

Być może nie każdy wie, że Vero Moda to firma duńska. Prosty styl i klasyczna elegancja - takie ma wyznaczniki ta marka i chyba się to sprawdza w jej kolekcjach. Choć może czasem- zbyt prosta ? Tak sobie myślę, no nie wiem, ale Vero Moda to dla mnie styl pomiędzy Promodem a Reserved ... jakoś tak. Natomiast co do jakości nie mam zarzutów. Vero Moda ma bardzo dobre jakościowo rzeczy. Tylko no takie .. skromne w stylu, klasyczne trochę i proste wink?  Czy to jej atut czy właśnie nie ? Zapraszam do dyskusji na temat kolekcji Vero Moda

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Vero Moda

Właśnie ta firne taką typowa klasyka cechuje i prostota- to ją wróżnia przy obecnych pstrokatych kolorowych produktów innych firm smile

fajne mają sukienki:)

3

Vero moda- kupiłam sobie z niej kurtkę. Naprawdę wytrzymała i dobra jakościowo ale była strasznie droga. hmm
Jestem ogólnie za. smile

4

flawoninka28 napisał/a:

Być może nie każdy wie, że Vero Moda to firma duńska. Prosty styl i klasyczna elegancja - takie ma wyznaczniki ta marka i chyba się to sprawdza w jej kolekcjach. Choć może czasem- zbyt prosta ? Tak sobie myślę, no nie wiem, ale Vero Moda to dla mnie styl pomiędzy Promodem a Reserved ... jakoś tak. Natomiast co do jakości nie mam zarzutów. Vero Moda ma bardzo dobre jakościowo rzeczy. Tylko no takie .. skromne w stylu, klasyczne trochę i proste wink?  Czy to jej atut czy właśnie nie ? Zapraszam do dyskusji na temat kolekcji Vero Moda

Myślę, że klasyka i skromność ubrań tej firmy to jak najbardziej jej atut. Zwłaszcza że wokół pełno jest odważnych, wręcz krzykliwych ubrań.

5

Fakt,niektóre ceny zwalają z nóg,ale za to ja mają przeceny to można kupić super ciuch za naprawdę niską cenę. I oryginalny w swoim wyglądzie. Vero Moda jest ok:)

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024