Co myślicie o takiej sesji?
http://www.nawrozidis.pl/galeria.html
a może któraś z Was miała taką sesję? Dość ciekawa pamiątka z okresu ciąży. A jakie jest Wasze zdanie?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Moda na sesje ciazowe i dzieciece - co myslicie?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Co myślicie o takiej sesji?
http://www.nawrozidis.pl/galeria.html
a może któraś z Was miała taką sesję? Dość ciekawa pamiątka z okresu ciąży. A jakie jest Wasze zdanie?
KAYEN- wszyscy jeszcze myślą ![]()
hehehe :-) a o czym tu myslec :-)
Jak dla mnie zdjec nigdy dosc tyle ze teraz aparaty takie sprytne ze robienie zdjec rodzinnych u profesjonalnego fotografa juz sie zdaje odchodzic do lamusa. Z drugiej strony obserwuje ze fotografia dziecieca to silny trend, mam sporo kolezank z malymi dziecmi i co i rusz jakas wstawia na FB czy naszaklase zdjecia wlasnei takie robione u fotografa
Ja jestem jak najbardziej ZA tego rodzaju zdjęciami
Ogólnie szaleję na punkcie sesji ciążowych i sama się zdecydowałam na taką
Jak dla mnie są świetną pamiątką, jeszcze jak w nich udział bierze i tata i wcześniejsze pociechy, to już w ogóle...
A sesje maluchowe są jeszcze piękniejsze i bardziej słodkie ^^
Ja też właśnie myślę o sesji zdjęciowej z okresu w ciąży. Myślę że to fajna sprawa. Fakt że jest to po prostu zachcianka, przez wiele osób uważana za niepotrzebne wydawanie pieniędzy, ale nikt nikogo nie zmusza przecież do takich sesji. Jeśli kogoś stać na to, to czemu nie. Wiadomo, że można sobie samemu zrobić zdjęcia, ale to nie to samo co profesjonalista. Fotograf ma lepszy sprzęt, pomysły na zdjęcia, fajne gadżety
Dlatego ja jestem jak najbardziej za !!!
i sama też się na to zdecyduje, i na pewno wezmę na sesję ze sobą partnera
planuje jeszcze jedną sesje zdjęciowa po urodzeniu dziecka, tak ok.3 tygodni po porodzie
POZDRAWIAM
super sprawa , oryginalna pamiątka z okresu ciąży;)
zawsze sie rozczulam jak takie zdjatka maluszkow ogladam.. jakie pomysly fotografowoie maja na aranzacje :-):-)
jak najbardziej polecam takie sesje! stanowią uroczą pamiątkę na długie lata - nie ma co żałować pieniędzy, w końcu za parę lat te chwile już nie wrócą więc teraz to jedyna okazja by je pięknie uwiecznić. Ja zaczęłam od sesji "z brzuszkiem", później robiliśmy sesję noworodkową, a trzecią na roczek:) za każdym razem korzystałam z usług pani fotograf o nazwie Milla i jestem bardzo zadowolona ze zdjęć. Można obejrzeć jej przykładowe zdjęcia na jej stronie internetowej.
Pozdrawiam,
Marta
mnie też się taka sesja podoba i jestem za ;d
Ja też jestem za i podobnie jak martula1 Milla była moją fotograf:) również ją polecam ponieważ efekty sesji były zachwycające. Jak narazie zrobiłam jedną sesję mojego maleństwa, następna na roczek:) pozdrawiam
Mi się bardzo takie zdjęcia podobają
Profesjonalizm i to wydobyte piękno
Gdy będę w ciąży na prawno w ostatnich miesiącach zafunduję sobie taką sesję, kto wie może nawet nie jedną
Wiele znajomych żałuje, że tego nie zrobiło i ma może jedno zdj z okresu ciąży - a przecież to taki piękny okres! ![]()
fajny pomysł, ale niestety też dość kosztowny ;/
Fajny pomysł z taką ciążową sesją u profesjonalnego fotografa, ale dostępnych jest teraz tyle aparatów, jak np. link usunięty, że śmiało można porobić takie zdjęcia w gronie rodzinnym czy poprosić o to kogoś znajomego władającego cyfrową lustrzanką. Podobnie z fotografowaniem dzieci ? zdjęcia swoich pociech też można wykonać samodzielnie.
ja ok30 tygodnia ciazy pojde na sesje
nie bede zalowala kasy na taka pamiatke
![]()
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » Moda na sesje ciazowe i dzieciece - co myslicie?
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024