Jak stworzyć rodzinę, kiedy dziewczyna nie chce? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak stworzyć rodzinę, kiedy dziewczyna nie chce?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez vinnga (2013-04-02 20:51:07)

Temat: Jak stworzyć rodzinę, kiedy dziewczyna nie chce?

Witam . Prosze bardzo o porade co robic poniewaz jestem zalamany i brak mi juz sil. Jestem mezszczyzną ale prosze o pomoc.
Jestem juz z dziewczyna 5lat . mamy ze soba dziecko. Ja mam 20 lat ona 18. Dziecko ma 2 latka. ostatnimi czasy czesto sie klucilimy oboje niemielismy dla siebie szacunku i wgl.zrobilismy przerwe mielismy sie zmienic dalej po jakims czasie bylo tak samo ...nieokazywala mi wogule uczucia..nieczulem tego wogule. Wiele razy mnie zostawiala podejrze z 4. Ze sie niezmienimy ze niema sensu ze mi tylko na neij zalezy jak zrywamy a tak to nie. mowi ze sie dziekiem niezajmuje a codziennie u niej jestem i jej to mowie a ona ze ja do niej przychodze a nie do synka... a bawie sie z nim normalnie...powiem tak ze niejak jakis super tata tylko tak normalnie pokoi ja zek w moim odczuciu roznil sie niz inne zwiazki...gdzie widac ta namietnosc..Ona powiedzala po tej rozmowie ze okej postaramy sie ze mna i bd okej. Mialem przyjsc tam do niej i synka z rana nastepnego dnia ..niewiem jak to sie stalo ale spalem do 12 i wgl sie wczesniej nieobudzilem...Ona zadzownila o 12 czemu niebylem i okrzyczala mnie ze takil  poczatek a tu juz takie cos ona niema sily chce spokoju. Powiedziala ze jak dorosniemy to moze cos z tego bedzie ze teraz to niema sensu. kocham ja strasznie musze z nia byc. neiwidzie innej mozliwosci . musze ja miec teraz niemoge czekac . Musze ja miec bo mam sie do kogo przytulic mam z kim powaznie pogadac...a nikogo innego niechce.Ten zwiazek jest strasznie dziwny...koledzy sie ze mnie smieja ze ciota jestem ze tak za nia latam a ona i tak mowi ze jestem debil i wgl...ja niemoge bez niej zyc.Dodam ze zdradzilem ja kiedys raz ona sie dowiedziala i mi powiedziala ze tez to zrobila raz z takim gosciem z ktorym widzialem ze krecila wczesniej ze wzgledu na nasze stodunki...Zrobilem to samo a mialem do neij taki zal...Co mam zrobic aby znow mnie kochala..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak stworzyć rodzinę, kiedy dziewczyna nie chce?

prosze pomózcie;(((((((((((((

3

Piszesz niestarannie, ciężko się czyta -- nie chce Ci się pisać. Nie chciało Ci sie nastawić budzika. Dziewczyna ma rację -- musicie dorosnąć.

4

nie obraź się...jesteście oboje dziećmi... nie wiecie co to życie. zrobiliście sobie dzieciaczka gdzies na przystanku,  ona zdradziła Ciebie Ty JĄ  dla hecy i za kare . musisz ją mieć piszesz  ale po co skoro ona wyraźnie ma olewke na Ciebie.  a ona z kolei wogóle nie docenia tego że przychodzisz do nich i starasz sie jakoś to poprawić... za pewne za pare lat dopiero spojrzysz na to z innej perspektywy. ale póki co jesteście za dziecinni by to poukładać w jedną całość...

więc nie wiem co masz robić...rób jak chcesz , bo ja osobiście wątpię że coś z tego waszego związku wyjdzie:)

5

ehhh bardzo bym chcial zeby bylo okej strasznie zalezy mi zebysmy byli rodzina i wgl... mam tak ze to co ona na mnie mowi to gdzies tak naprawde w to wszystko wieze i sie obarczam... Chcialbym zarobic na mieszkanie tzn juz duza czesc pieniedzy jest brakuje z 20-30 tys a w polsce zabardzo niema jak chcialbym pojechac do holandii ale zdaje sobie sprawe ze jak pojade
to bedzie jeszcze gorzej... niewiem co robic..wiem ze ona jest taka cwana ale bardzo mi na tym zalezy zeby sie ogarnela no i ja tak samo...

6

Za wcześnie wszystko zaczęliście, nie byliście gotowi na żadne związki, a tym bardziej na dziecko. Sami jesteście dziećmi i nie macie pojęcia o dojrzałym związku. Bycie z kimś, to nie tylko przytulanie się i rozmowa, to odpowiedzialność, opiekuńczość, poczucie oparcia, bezpieczeństwo...
Oj ogarnij się chłopaku...ogarnij. Popracuj nad byciem odpowiedzialnym, kup porządny budzik, przyłóż się do nauki, potem znajdź prace i pracuj nad Waszą przyszłością. Wtedy może coś z tego będzie...

7

Słuchaj powyższych rad. I spokój, cierpliwość.

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak stworzyć rodzinę, kiedy dziewczyna nie chce?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024