Wyleczyc milosc? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Wyleczyc milosc?

Od roku jestem w powaznym zwiazku z pewnym mezczyzna - jest wspanialy, opiekunczy, ma poczucie humoru i dobrze sie komunikujemy i ja do tej pory bylam zakochana na zaboj!

Od pewnego czasu (miesiaca) stworzyla sie we mnie pewnego rodzaju bariera, nie wiem z czym jest to zwiazane. Odczuwam pewnego rodzaju lek, mam wrazenie, jakby uczucie sie we mnie wypalilo, zauwazylam, ze nie jest najprzystojniejszy ale ma dobre serce - to wlasnie w nim pokochalam na poczatku. Ogromnie sie przejmuje tym, ze moze nic z tego nie wyjdzie, bo moze sie odkochalam. A jednak kiedy spedzamy milo razem czas, udaje mi sie o tym czasem zapomniec. Choc nie czuje juz motylko  brzuchu. Te watpliwosci bardzo mi przeszkadzaja skupic sie na czymkolwiek innym. Nie moge spac, nie moge jesc. Jestem osoba dosc neurotyczna, i kiedy mam jakis problem, nie moge sie od niego dlugo uwolnic. Odczuwalam podobne emocje, kiedy wczesniej np. dlugo by mi nie odpisal na smsa albo nie zadzwonil. Ten problem bardzo mi przeszkadza.  Chce z nim byc, a jednoczesnie odczuwam jakies dziwne emocje, jakby lek, ze juz nie czuje do niego tego, co kiedys.To bardzo przeszkadza mi w naszych relacjach.

Od paru miesiecy nie spotykalismy sie tak czesto, jak kiedys poniewaz mial on praktyki innych miastach - a teraz oboje mamy sesje egzaminacyjna - widujemy sie srednio co 3,4 dni. Za pare miesiecy wyjedzam do innego kraju na studia i zdaje sobie sprawe, ze bedzie nam ciezko - chcialabym jednak wyjechac, bedac przekonana, ze chce do niego wracac. On zawsze mnie przekonywal, ze uda nam sie na odleglosc, i ja nigdy w to nie watpilam.

Rozmawialismy o tym, ale on nie do konca rozumie. Ja tez nie  Ja tak bardzo chce go kochac.

Dlaczego sie tak czuje? Co zrobic?

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Judith (2009-05-26 09:50:08)

Odp: Wyleczyc milosc?

dlaczego zakładasz dwa te same watki? poczekaj az w jednym sie wypowiedzą??! wink

sorry nie zauważyłam- aż trzy wątki!

3

Desperacja...

4

lisc miety napisał/a:

Desperacja...

no to chyba tylko to cię usprawiedliwia!

a tak na poważnie.... według mnie na odległość nie dacie rady.. jeśli już masz jakieś wątpliwości, to co dopiero będzie jak wyjedziesz, poznasz innych, może bardziej fantastycznych ludzi... i co wtedy???!

byłam w podobnej sytuacji, ale mysmy widywali sie codziennie... dla nas odetchnieniem była chwilowa stagnacja, odseparowanie od siebie. nam pomogło. po paru tygodniach nie bycia razem miłość zapłonęła ponownie...
ale wy już sie rzadko widujecie.... chyba musisz przeczekać... sama dojść do tego co będzie najlepsze dla was obu!

5 Ostatnio edytowany przez elviska18 (2009-12-07 22:23:39)

.

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024