witam! Mam pytanie, czy lubicię uprawiać seks w miejscach publicznych? Albo czy w toalecie, jak jesteście że znajomymi w restauracji, i najdzie was ochota, przepraszacię znajomych, idziecie do toalety, i jak już dojdzie do tego to w męskiej czy w damskiej?
Jak wasz partner wychodził z damskiej przytrafiła wam się jakąś głupia wpadka itp?
ogólnie czy mieliście jakąś śmieszna przygodę z seksem w miejscach publicznych?
czekam na wasze szalone i zboczone historię. ;D
1 2013-03-30 18:11:07 Ostatnio edytowany przez zagubiona4994 (2013-03-30 18:14:28)
Mnie bardzo podnieca i nakręca uprawianie seksu w miejscach publicznych. Raz mnie i mojego lubego naszła taka chcica,że robilismy to w przebieralni. Od dołu tej przebieralni było widać nasze łydki ,w dość dwuznacznej pozycji (ja z tyłu,od za mną). Byliśmy w tej przebieralni zaledwie 20 min ,wychodzimy a tu kolejka ludzi czekajacych. Patrzyli się na nas dość oceniającym wzrokiem. Nigdy jeszcze takiego buraka na twarzy nie walnełam jak wtedy.
od tego czasu jakoś się powstrzymujecię, czy ta sytuacja na to nie wpłynęła? ![]()
od tego czasu jakoś się powstrzymujecię, czy ta sytuacja na to nie wpłynęła?
Wręcz przeciwnie. Ta adrenalina podczas uprawiania seksu w miejscu publicznym daję jeszcze większą przyjemność. Kiedyś bardzo często się kochalismy w miejscach publicznych ,ale niestety teraz rutynka weszła w nasz związek i mojemu lubemu się już nie chce. Ech ![]()
Aa autorka wątku,lubi seks w miejscach publicznych ? ;>
nie mogę się odważyć, jak to się mówi strach mi nie pozwala ;D chociaż nie raz mało brakowało ;D więc dlatego pytam o te wpadki bo chyba tego się najbardziej boję, a coraz ciężej jest mi się powstrzymywać przed moim facetem i pożądaniem ![]()
Ja ostatnio razem z moim partnerem uprawialismy sex w samochodzie w ciągu dnia na parkingu.. Robienie tego w miejscach publicznych i wiedzac, że inni mogą nas podejrzeć jest bardzo ekscytujące..
W toalecie też próbowaliśmy, w aqua parku i w windzie.
Jest to całkiem inne niż sex klasyczny w łóżku i dodaje innych doznań.
Nie ma czasu na nudę..
Chce jeszcze spróbować na plaży no ale muszę poczekać aż zrobi się cieplej...
Sex w miejscu publicznym podwyższa troszkę adrenaline i jest bardzo ekscytującym doznaniem , u mnie np ten lekki strach działa na korzyść ,seks jest wtedy inny niż np w wygodnym łóżku bez publiczności jak napisała Lidkaaa, przyznam się , że pierwszy raz kiedy uprawiałam seks w miejscu publicznym ( również przebieralnia ) był on lepszy niż taki "klasyczny domowy
" mnie się spodobało , polecam jeśli się odważysz nic niestracisz ![]()