Seks w publicznej toalecie. ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks w publicznej toalecie. ;)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1 Ostatnio edytowany przez zagubiona4994 (2013-03-30 18:14:28)

Temat: Seks w publicznej toalecie. ;)

witam! Mam pytanie, czy lubicię uprawiać seks w miejscach publicznych? Albo czy w toalecie, jak jesteście że znajomymi w restauracji, i najdzie was ochota, przepraszacię znajomych, idziecie do toalety, i jak już dojdzie do tego to w męskiej czy w damskiej? wink Jak wasz partner wychodził z damskiej przytrafiła wam się jakąś głupia wpadka itp? wink ogólnie czy mieliście jakąś śmieszna przygodę z seksem w miejscach publicznych? wink czekam na wasze szalone i zboczone historię. ;D

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Seks w publicznej toalecie. ;)

Mnie bardzo podnieca i nakręca uprawianie seksu w miejscach publicznych. Raz mnie i mojego lubego naszła taka chcica,że robilismy to w przebieralni. Od dołu tej przebieralni było widać nasze łydki ,w dość dwuznacznej pozycji (ja z tyłu,od za mną). Byliśmy w tej przebieralni zaledwie 20 min ,wychodzimy a tu kolejka ludzi czekajacych. Patrzyli się na nas dość oceniającym wzrokiem. Nigdy jeszcze takiego buraka na twarzy nie walnełam jak wtedy.

3

od tego czasu jakoś się powstrzymujecię, czy ta sytuacja na to nie wpłynęła? wink

4

zagubiona4994 napisał/a:

od tego czasu jakoś się powstrzymujecię, czy ta sytuacja na to nie wpłynęła? wink

Wręcz przeciwnie.  Ta adrenalina podczas uprawiania seksu w miejscu publicznym daję jeszcze większą przyjemność. Kiedyś bardzo często się kochalismy w miejscach publicznych ,ale niestety teraz rutynka weszła w nasz związek i mojemu lubemu się już nie chce. Ech tongue

Aa autorka wątku,lubi seks w miejscach publicznych ? ;>

5

nie mogę  się odważyć, jak to się mówi strach mi nie pozwala ;D chociaż nie raz mało brakowało ;D więc dlatego pytam o te wpadki bo chyba tego się najbardziej boję, a coraz ciężej jest mi się powstrzymywać przed moim facetem i pożądaniem wink

6

Ja ostatnio razem z moim partnerem uprawialismy sex w samochodzie w ciągu dnia na parkingu.. Robienie tego w miejscach publicznych i wiedzac, że inni mogą nas podejrzeć jest bardzo ekscytujące..
W toalecie też próbowaliśmy, w aqua parku i w windzie.
Jest to całkiem inne niż sex klasyczny w łóżku i dodaje innych doznań.
Nie ma czasu na nudę..
Chce jeszcze spróbować na plaży no ale muszę poczekać aż zrobi się cieplej...

7

Sex w miejscu publicznym podwyższa troszkę adrenaline i jest bardzo ekscytującym doznaniem , u mnie np ten lekki strach działa na korzyść ,seks jest wtedy inny niż np w wygodnym łóżku bez publiczności jak napisała Lidkaaa, przyznam się , że pierwszy raz kiedy uprawiałam seks w miejscu publicznym ( również przebieralnia ) był on lepszy niż taki "klasyczny domowy big_smile " mnie się spodobało , polecam jeśli się odważysz nic niestracisz tongue

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Seks w publicznej toalecie. ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024