Jak poradzić sobie z rozstaniem i sprawić by wrócił? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak poradzić sobie z rozstaniem i sprawić by wrócił?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 9 ]

Temat: Jak poradzić sobie z rozstaniem i sprawić by wrócił?

Witam,

Trafiłam tutaj już jakiś czas temu, niestety nie wiedziałam jak to wszystko opisać.

Zostawił mnie facet. W zasadzie nawet do końca nie wiem czy mnie zostawił, bo nie zapadła taka poważna i szczera decyzja tylko przestał się odzywać.

Nie wiem, jak poradzić sobie z myślami i co zrobić, żeby zachęcić go do naprawy tego co nas łączyło. Nie wiem czy on w ogóle coś do mnie czuje. Z tego co mówił zależy mu na mnie. Ale czy to wystarczy? I czy gdyby mu zależało zostawił by mnie tak bez słowa? Wiem, że mężczyźnie niekiedy potrzebują 'sprawdzić jak mi jest bez Ciebie'. Tylko jak ja mam się do tego odnieść? Dlaczego on nie liczy się z moimi uczuciami?

Pomocy..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak poradzić sobie z rozstaniem i sprawić by wrócił?

Podobno najlepiej na mężczyznę działa: brak kontaktu.
Jak mu będzie zależeć  to w końcu nie wytrzyma i się do Ciebie odezwie.
A skoro mu na Tobie nie zależy, to nic nie zrobisz..

3

Ja czuję, że ten mój brak kontaktu jest mu całkowicie na rękę..

4

Skoro.. czujesz że brak kontaktu jest mu na rękę.. To sądzisz, że pisanie coś da? Niektórzy faceci potrzebują sporo czasu by zrozumieli co stracili..
Nie pisz. Nie dzwoń.. To dopiero nic nie da. On będzie widział, że za nim biegasz. Będzie podnosiło mu to samoocenę - a Tobie? Nie bardzo.. I wcale nie będzie Ci lepiej. Potem będziesz tego żałować - a po co wink?

5

A co jeśli już się głupia odezwałam? Tzn. wysłałam życzenia i zaproszenie na świąteczną kawę.
Ale skoro nie odpisuje możemy uznać, że tematu nie było? I tylko o kolejne oczko poniosłam jego samoocenę..

6

Odszedl nie mając dośc szacunku do Ciebie ani tego co Was łączyło, aby choć uczciwie powiedzieć, że to już koniec. Skąd oczekiwanie, aby ktoś, kto nie ma dość jaj aby z godnością zamknąć związek, nagle stał się troskliwym, odpowiedzialnym partnerem?

7

Trudno.. tego już nie cofniemy wink ...
Usuń jego nr ( jeśli inaczej wiesz, że nie dasz rady do niego pisać)..
Nie da się nikogo zmusić do miłości.
Albo wkrótce zatęskni..albo ewidentny koniec.
Ja to tak widzę.

8 Ostatnio edytowany przez Duszek_ (2013-03-30 18:19:59)

Numer już usunęłam, pozostał jedynie komunikator - tam napisałam..
hm... Trudno, też usunę.
Czuję się jak jakaś rozjechana psychicznie nastolatka smile przecież dorośli ludzie nie grają w takie podchody?

Kiedy byliśmy razem on naprawdę był troskliwy. Bardzo dużo dla mnie robił. To dobry człowiek.
Cos po drodze się zepsuło. Najwyraźniej jego 'uczucie' nie wystarczy by zbudować związek..

Posty [ 9 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak poradzić sobie z rozstaniem i sprawić by wrócił?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024