Co zrobic???? Prosze o rady:))) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobic???? Prosze o rady:)))

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Co zrobic???? Prosze o rady:)))

Witam mam  problem!!!Otóż  spodobal mi sie chlopak z ktorym pracowalam niecale 2 lata temu ale wtedy postrzegalam go tylko jako kolege z pracy bo wowczas mialam chlopaka a on wtedy jeszcze o tym nie wiedzac zapraszal mnie na basen na kajaki itp ale mi wtedy nie wypadalo bo jak sie z kims jest to trzeba byc tylko z ta osoba  a nie umawiac sie z innymi bynajmniej jest takie moje zdanie.A na dodatek  ten chlopak jest  znajomym mojego szwagra z ktorym chodzil do szkoly i znaja sie od "piaskownicy".Jakis miesiac temu  widzialam go przez przypadek na miescie ale tylko "czesc czesc"bo sie spieszyl.Hmmm i tak jakos utkwilo mi to w glowie a chlopak jest naprawde fajny.Co zrobic jak zaczac znajomosc.A nie chce zaczynac przez jakies  np umawianie  go do szwagra na kawe  ze niby przyjade przez przypadek do szwagra czy cos w tym stylu.Nie wiem czy wypada mi pisac do niego na tel.Bo nigdy tak naprawde nie mielismy okazji sami pogadac.A najgorsze jest to ze nie mam okazji widywac go az tak czesto.PROSZE O POMOC!!!!!Co mam zrobic

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co zrobic???? Prosze o rady:)))

Aga, ja myślę że wypada smile Jeśli znasz jego numer telefonu, to po prostu napisz do niego. Jeśli on nikogo nie ma, a Ty jesteś na prawdę zainteresowana, to ja napisałabym tak... "Cześć "x" ! Ty kiedyś zapraszałeś mnie na kajaki. Teraz ja zapraszam Cię na kawę. Masz ochotę smile?"

3

No moze i masz racje co mi zalezy spróbowac tylko nie jestem pewna czy jest sam

4 Ostatnio edytowany przez mirandam (2013-03-31 00:33:55)

nawet jeśli nie jest sam, co złego jest w tym, żeby spotkać się z kimś na kawę, porozmawiać? jeśli kawa zbyt zobowiązująco dla Ciebie brzmi, w przypadku, gdy powie, ze kogoś ma, powiedz "w takim razie może herbaciarnia?". wink

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co zrobic???? Prosze o rady:)))

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024