Witam. Mam 22 lata, ostatni raz byłem z dziewczyną w jakimkolwiek bliższym kontaktu jakieś 5 lat temu. Wtedy miałem swój pierwszy raz i byłem tylko z jedna dziewczyną. Później strasznie mi się przytyło i straciłem pewność siebie do dziewczyn, dlatego też z nikim nie byłem.
Poznałem jednak fajną dziewczynę i mamy bardzo dobry kontakt. Jest ona bardzo ładna i pociągająca. Wiedząc, że może być z każdym wziąłem się za siebie i w ciągu 4 miesięcy zrzuciłem 28,5KG. W końcu zyskałem utraconą pewność siebie. Jest jednak kilka mankamentów.
Doszliśmy do wniosku, żeby się bliżej poznać i nasze ciała, spędzimy noc bez seksu, a jedynie na pieszczotach itp. Mam 2 pytania:
1)
otóż jak pisałem wcześniej dawno z nikim nie byłem i w jaki sposób mogę z nią spędzić długi czas w łóżku na pieszczotach?
Powiedziała, że nie chce się spieszyć z seksem i zebym nie "sciągał jej majetk", jednak powiedziała, że ona może zająć się mną.
2)
Mój kompleks: po mojej otyłości, mam trochę nadmiaru skóry nad penisem. Do tego jego rozmiary i rozmiar jąder; w spoczynku jest mały, podczas wzwodu jest lepiej jednak nie znacznie. Wiem, że miała 2 partnerów więc mogli dysponować lepszym sprzętem i przez to tracę swoją pewność. Jednak co zrobić z tą skórą, gdyż trace na długości, przez co nie wiem czy pozwole sobie na zajęcie się mną?