Sałatki dla faceta - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Sałatki dla faceta

Hej,
mam pytanko : czy znacie jakieś sprawdzone przepisy na sałatki dla faceta? chodzi o cos co sycie ale nie "plywa" w majonezie czy innym paskudztwie wink) moj chlopak chce zrzucic pare kilo a ja obiecalam ze bede mu codziennie przygotowywac jakas zdrowa ale tuczaca salatke do pracy.... no i klops bo na samych warzywkach to nie pojedzie ;d Wrzucajcie prosze swoje pomysly!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Sałatki dla faceta

Dorzucaj mu do tych warzywnych sałatek mięso, kurczaka, wołowinę, pieczony schab.

3

Do np. mixu sałat dodaj paprykę, ogórka, pomidora, oliwki, jajko (może być samo białko), ser typu bałkańskiego/feta, plus tak jak wspomniała Merredithhh, w kosteczkę pokrojone mięso, przyprawy do smaku i wystarczy. Składniki możesz mieszać, z czegoś zrezygnować. Dla mnie taka kolacja tudzież obiad w zależności od dysponowanego czasu, w zupełności wystarcza, a do małych nie należę smile

4

ja na przykładzie mojego męża polecam kapary i suszone pomidory - wtedy zje wszystko, nawet sałatę z tuńczykiem smile

5

Przede wszystkim pestki: słonecznika, dyni- uprzednio podprażone na suchej patelni. Bardzo sycące.

6

oj tak. jak jeszcze coś chrupie w sałacie jest jeszcze lepiej smile

7

sałatka grecka z sosem greckim, drugi wariant to grzanki, gotowany kurczak, kapustka pekińska i sos czosnkowy smile

8

Do sałatki dodaj dwie łyżki oleju rzepakowego - po pierwsze pokryje to dzienną dawkę kwasów omega-3, a po drugie dodatkowo go nasyci (takie dwie łyżki to niby nic, ale dają poczucie pełnego żołądka)

9

i właśnie lidka_21 - jeszcze sos czosnkowy
wszystkie zdecydowane smaki są super dla facetów..
tylko z tymi majonezowymi sosami trzeba uważać, żeby sałatka nadal była daniem zdrowym.. smile

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024