dziwne relacje - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 16 ]

Temat: dziwne relacje

mam problem, odnośnie relacji z facetem który bardzo mi się podoba, z racji czego jestem bardzo nieobiektywna w ocenie jego zachowania.
Znam go długo, jest miły i zawsze jest gdy go o to poproszę. zawsze mi pomaga i poświęca swój czas.
Jednak nie mogę odczytać stopnia relacji między nami. Raz jest dobrze a raz obraża się bez powodu. chciałam go zaprosić na kawę badź na piwo odmawia cały czas, tłumacząc się brakiem czasu, jednak jeśli potrzebuję jego pomocy bo znajduję się w trudnej sytuacji zawsze znajdzie ten czas. nie wiem czy przestać się starać czy próbować...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: dziwne relacje

Obawiam się, że nikt Ci tutaj na to nie odpowie smile Nikt nie zna tego chłopaka, nie wiemy co nim kieruje. Może potrzebuje tylko kumpeli, może podoba mu się ktoś inny.
Faceci to dość proste istoty i gdy jeden czy drugi jest zainteresowany randką, to zdecydowanie zgodziłby się na piwo czy kawę- tego jestem pewna smile

3

Sprawa jest oczywista , skoro się nie zgodził - nie jest zainteresowany Tobą jako kobietą. Gdyby tak było - sam wyszedłby z inicjatywą, daj sobie spokój z tym Panem. Mówi się trudno . Nie można mieć każdego, kogo sie chce, tak to już jest w życiu.

4

może na prawdę nie ma czasu? nie opowiedziałaś nam o nim nic więcej, ile ma lat, pracuje? czy ma jakąś szczególną sytuację życiową etc.
skoro jest miły, skoro chętnie Ci pomaga to jest to dobry początek ale na podstawie tych informacji mało możemy wywnioskować żeby obiektywnie wystawić jakąś opinie.

5

jest bardzo zajęty, ciągle przyjmuje zlecenia, ciągle w ruchu,
byliśmy już na piwie i na kawie,

sama nie wiem, ogólnie kobieta  czuje kiedy nic z tego, jednak on jest dla mnie zagadką.
jeśli jesteśmy w towarzystwie zawsze zwraca uwagę na mnie i obserwuje mnie (wiem bo wielokrotnie komentuje co robię), pomimo zapracowania gdy coś mi nie wychodzi (a zawodowo zajmuję się czymś podobnym) zawsze przyjmuje mnie w pacy, przyjeżdża pomimo dnia wolnego bądź zostaje po godzinach,
tylko pomimo szeregu oczywistych dla kobiety sygnałów świdczących o zaintresesowaniu z drugiej strony trzyma mnie na dystans. Zależy od dnia,czasami czuję się jakbym rozmawiała z różnymi osobami, dwie osobowości w jednej.

6

No tak, mnie już takie zagadki nie ciekawią, mam nauczkę i nie warto analizować, jakby chciał, znalazłby sposób, a jak nie chce to niech sobie pozostaje zagadką, przynajmniej ja tak mam już teraz.

7

hmmm   najgorsze że nie potrafię sobie wyobrazić że przestaję walczyć

8

Tak jak zatytułowałaś wątek, jeśli coś jest dziwne już od początku to takim pozostanie raczej. Nie ma co się łudzić moim zdaniem oczywiście, masz prawo mieć inne. Sama długo czekałam i chciałam taką zagadkę rozwiązać. A dziś już wiem- szkoda na to czasu i energii.

9

nocbezgwiazd napisał/a:

hmmm   najgorsze że nie potrafię sobie wyobrazić że przestaję walczyć

Dasz radę, też tak myślałam, nie wyobrażałam sobie, ze może się nie udać. Przecież był mną niby zainteresowany, ale też wysyłał sprzeczne komunikaty. Nie na darmo mówią, że co nas nie zabije to nas wzmocni. Szczęścia życzę, obydwu nam się ono przyda w końcu wink ale z normalnymi facetami smile

10

hmmm teraz to szczęście jest trudno mi zobaczyć gdziekolwiek, dałam się uzależnić od niego... taka prawda...
ale Tobie również szczęścia życzę

11

Dzięki wink Teraz tak, ale czas leczy rany :* serio.

12

A na czym polega ta "walka" ?

13

on jest trudnym człowiekiem, chyba każdego dnia walczę o to aby to on zrozumiał moje stanowisko i on zakończył to jeśli nie chce, przestał wyróżniać mnie na tle innych

14

nie czekaj aż on to zrobi, zrób to sama.
widać nie jest zainteresowany pogłębianiem relacji.
tak jak rosalinda08 napisała-facet zagadka niech nią pozostanie.
jeśli facet jest zainteresowany robi wiele..i przede wszystkim dąży do zbliżenia się, w każdym sensie.

15

.....a na pewno wykorzystałby fakt, że odpada mu zapraszanie kobiety, co czasem jest sprawą nie do przejścia- bo ona to robi.

Posty [ 16 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024