mój mąż mieszka z ojcem - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » mój mąż mieszka z ojcem

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: mój mąż mieszka z ojcem

Witam
Nie radzę sobie już z tym problem mój mąż woli mieszkać z ojcem niż ze mną jesteśmy małżeństwem od 3 lat a on nadal mieszka z ojcem, i wydaje mi się żę woli z nim przebywać, mieszkamy w różnych miastach widujemy się weekendy. Obiecuje że jak znajdzie pracę to się przeprowadzi, ale z tego co zauważyłam , ja tylko przez jego rodzinkę dostał nerwicy i te weekendowe wizytu to ciągłe moje zrzdzenie które do niczego nie prowadzi tylko do kłótni. Nie daje już rady bo nie rozumiem tej sytuacji,

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: mój mąż mieszka z ojcem

Próbowałam postwić sprawę jasno albo się przeprowadza albo rozwodzimy się ale kończyło się tylko na kłótni,  w jego domu rodzinnym czuje się jak intruz,  ojciec męża wogól ze mną nie rozmawia, siostra także mnie ignoruje, czuje się jak bym była kimś gorszym doszło do tego że w tym domu to ja boje się odezwać, chociaż jestem osobą niezależna finansowo i mam gdzie mieszkać, wykształcona, tracę tam poczucie własnej wartości czuję sie jak bym była gorsza i pewnie przez tą cała sytuację z mężęm który chce mieszkać tylko z tatusie  w jego rodzinnym domu także moje poczucie wartości jest zerowe. Widze żę sama nie poradzę sobie z tą sytyacją proszę pomożcie muszę coś z tym zrobić zanim popadnę w jakąś nerwicę i zupełnie zniszczą moją psychikę

3

Witaj.
Może rodzina Twojego męża nie akceptuje tego związku , a sam mąż w tamtym domu , w rodzinnych stronach czuje się bezpiecznie ? Nie ma obowiązków , nie musi sprzątać , gotować. Na pewno jest coś , co go tam trzyma.
A może jego ojciec go buntuje non stop przeciwko Tobie ?

4

To że nie ma żadnych obowiązków i jego ojcec za niego wiele rzeczy robi to na 100% w przypadku kiedy ja wymagam to robi się awatura, tylkodla czego zmarnował mi tyle lat zycia i kiedy probuje z nim powaznie pormwiac o rozwodzie zawsze jest tysiąc obiednic, że będzie lepiej a w końcu i tak zostaje po staremu i wraca do tatusia i tam sobie zyje bezstroski chłopczyk. i lata leca od weekendu do weekendu. Z moim coraz niższym poczuciem swojej wartości w ciąges samotniści,

5

rozwód. Nie macie dzieci.

6

Twój mąż chyba nie dorósł jeszcze... Daj sobie z nim spokój, bo to do niczego nie prowadzi. Jeżeli dyskusje z nim nie przynoszą efektów, po prostu sama złóż wniosek do sądu o rozwód. I tak jesteś praktycznie sama, więc warto by było unormować to już teraz, bo może akurat kogoś poznasz ? :-)

7

Ja myślę , że za dużo dostał tych szans na zmianę od Ciebie. Może pora powiedzieć "stop"?
Jeśli chce żyć w taki sposób to niech sobie żyje - ale bez Ciebie. Po co masz zamartwiać się nim i całą tą sytuacją , skoro on to (brzydko mówiąc) olewa ?
Nie będę Cię na mawiać do niczego  bo to Twoje życie i wybór , ale mogę jedynie powiedzieć , że ja w Twojej sytuacji sprawę postawiłabym jasno - albo kończy z tym teraz albo zakończycie związek.
Pozdrawiam wink

8

Dziękuję bardzo za rady i wydaje mi się, że jest dużo prawdy, ale wiem że sama nie dam rady widzę że potrzebuję psychologa aby pomógł mi, bo mam wrażanie że już nie ma siły żyć.

9

Może to moja wina, może bałam się samotności pozwoliłam żeby ktoś mnie traktował jak zabawkę, i mam teraz depresję, i znając życie jego rodzinka pewnie tez mnie uważa za babę która pozwoliła na takie zachowanie i pewnie tez mnie dla tego tak traktuje. Jeju musze sobie z tym poradzić, musze mieć siły zeby znowu uwierzyć w siebie

10

Odnajdziesz siebie i tą właściwą drogę.
Na razie przemyśl to wszystko i jeśli chcesz , znajdź dobrego psychologa wink
Dasz radę wink

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » mój mąż mieszka z ojcem

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024