Nałóg/zakłady bukmacherskie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nałóg/zakłady bukmacherskie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Nałóg/zakłady bukmacherskie

Witam musze sie poradzic co zrobic z moim partnerem który gra nałogowo w zakładach bukmachreskich.Potrafi postawic jednej nocy ok 500 złotych czasami zdrza sie ze wiecej. ciagnie sie to od tamtego roku kiedy odkryła to powiedział ze nie bedzie grał az tyle ze ograniczy uwierzyłam i pozwolilam na zakład raz na 2 tygodnie za 50 zł. Przez pewien czas tak bylo nie prosil abym mu pozwolial wiecej wziasc pieniedzy ani nie narzekał,do pewnego momentu az ktoregos dnia pobrał z konta 700. I znow zaczely sie obetnice przepraszanie i tlumaczenie ze sobie z tym nie radzi ale przy mojej pomocy poradzi sobie. Zakazałam mu wtedy grac powedziałam ze jezeli sie na to nie zgodzi zaciagne go do terapeuty. Poskutkowalo na prawie pol roku. W grudniu niestety znow zagrał ale na mniejsza kwote wtedy juz postawiłam sprawe w takim sposob ze jezeli nie bedzie przestrzegał tego co ustalimy czyli raz na 2 tygodnie jeden zaklad i zadnych prosb podwyrzszenia kwoty albo podarowania dodatkowej iliosci pieniedzy to odejde od niego bo juz nie mam sił na wysłuchiwanie ze on sie zmieni ze sie poprawi. Wczoraj wybil dzien zakładu i zapytałam czy sciagnal pieniadze potwierdzil. Tylko problem polega na tym ze zostawil otwarte zestawienie konta na komputarze i zobaczylam ze wydal nie 50 lecz 850. Kocham go bardzo,mieszkamy razem od ponad 1,5roku jestesmy ze soba juz 3lata nie chce odejsc od niego ale z drugiej strony ile mozna dawac szanse czlowiekowi ktory wciaz gra i mnie oklamuje... Jeszcze mu nie powiedzialam ze wiem co zrobil. Nie wiem czy od grudnia nie bylo wiecej takich przypadkow bo zaufalam mu i nie sprawdzalam go,sadzilam ze opcja utracenia mnie bedzie dla niego mobilizacja ale widocznie sie przeizylam... co wy netkobiety zrobilybyście???

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nałóg/zakłady bukmacherskie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024