Czy wierzycie w przeznaczenie lub w spełnianie się snów? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy wierzycie w przeznaczenie lub w spełnianie się snów?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: Czy wierzycie w przeznaczenie lub w spełnianie się snów?

cześć jestem Gosia i przedstawię wam moją historię smile
miałam 13 lat kiedy po raz pierwszy przyśnił mi się wysoki brunet z niebieskimi oczami,dobrze pamiętałam jego twarz,miał też zawsze granatową koszulkę. śnił mi się on średnio co kilka miesięcy,w śnie byliśmy parą,świeciło słońce,ja przytulałam się do niego i czułam bezpieczeństwo... minęło kilka lat,brunet przestał mi się śnić,nawet nie pamiętałam tych snów. miałam 16 lat i biegłam za autobusem,oczywiście autobus się nie zatrzymał ani go nie dogoniłam,w ostatniej chwili zobaczyłam w oknie pewnego chłopaka,patrzył się na mnie i uśmiechał,nie odrywaliśmy od siebie wzroku dopóki autobus nie zniknął za zakrętem. później cały dzień rozmyślałam o tym chłopaku i wiedziałam,że skądś go kojarzę. niestety już więcej go nie zobaczyłam. dorastałam,uczyłam się,miałam swoje życie,kilka szczeniackich związków tongue . w wakacje przed studiami wyjechałam do Gdańska do koleżanki na dwa tygodnie. pamiętam to jak dziś smile stałam przy brzegu morza i podziwiałam piękny zachód słońca. oderwałam na chwile wzrok od nieba i we mnie jakby amor z łuku strzelił tongue zobaczyłam chłopaka,granatowa koszulka,brunet,wysoki,niebieskie oczy,ten sam którego widziałam kilka lat wcześniej w autobusie. nie wiem czemu ale podeszłam do niego i zagadałam. nie muszę mówić jak bardzo byłam zakochana już po pierwszej rozmowie z nim...miesiąc później byliśmy już parą big_smile i kiedy przytulałam się do niego,czułam się jakbym już kiedyś to robiła,jakbym znała jego dotyk. i wtedy przypomniałam sobie moje sny. byłam trochę w szoku i śmiać mi się chciało,opowiedziałam mu to wszystko a on tylko się uśmiechał big_smile jesteśmy razem już 3 lata w szczęśliwym związku. co sądzicie o tym wszystkim? może mieliście podobny przypadek? z chęcią poczytam...:)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy wierzycie w przeznaczenie lub w spełnianie się snów?

wow !
aż mnie wcieło ...
piekna historia

3

Witam moją Imienniczkę smile
To wszystko jest bardzo romantyczne, co piszesz. Mnie niestety nigdy taka historia nie spotkała. Ale śnię codziennie i są to bardzo długie sny, rozbudowane historie. Często mi się zdarza, że sny się powtarzają. Dotyczą one najczęściej mojej przeszłości, jakieś historie z liceum i moja pierwsza miłość.. smile Zdarzyło mi się kiedyś, że przyśnił mi się pierwszy chłopak, a na drugi dzien go spotkałam. Mimo, że nie widzieliśmy się kilka lat.
Teraz nie przywiązuję większej uwagi do tego co mi się śni, ot jakaś zwykła historia. Często są zupełnie bez sensu i opowiadam je przy śniadaniu, mamy sporo śmiechu big_smile
Być może jest to kwestia przeznaczenia, ale ciężko stwierdzić. Ja zawsze sobie myślę, że tego typu sprawy wyjaśnią się po śmierci i wtedy się dowiemy.
Moja rada taka abyś nie zamęczała swojego chłopaka powtarzaniem "jesteśmy sobie przeznaczenia", "wyśniłeś mi się". Faceci tego nie lubią.

4

Piękna historia, jak z bajki.
Pięknie.

Ja osobiście wierze że wszystko co się dzieje- ma jakiś sens. To jest po coś.
Jedni mówią że to przypadek, ja mówię przeznaczenie.
Coś co zdarza się bo ma w tym jakiś cel.
Trudno wszystko wyjaśnić.
Ja twierdzę że nikt nami nie kieruje, tylko to los, przypadek pisze nam w kartach.

A co do snów- to Hmm
mam sny o których nie umiem zapomnieć.
Pomimo że nie mają wielkiego znaczenia, są zwykłym snem.
Ale siedzą i się przypominaja.
Czasem mam nawet wrażenie że śnią mi się jeszcze raz, lub tylko osoby czy miejsca z poprzedniego snu.

"Każda droga w pewnym momencie się rozwidla, wybieramy różne drogi, myśląc, że kiedyś się spotkamy. Widzisz jak ktoś coraz bardziej się oddala, to nic, jesteśmy dla siebie stworzeni, w końcu się spotkamy."

Trzy metry nad niebem

co ma się stać to się stanie smile

5

Jaka śliczna historia. Wydaje się taka niemożliwa : ) zazdroszczę.
Cóż, w sny jakoś nie wierzę.

6 Ostatnio edytowany przez Limba (2013-08-02 13:00:48)

Ja wierzę w sny i w przeznaczenie. Mi często a nawet prawie zawsze się sprawdzają, czasem sennikowe znaczenie, a czasem prawie wypisz wymaluj wyśniona sytuacja. Np kiedyś przyśniło mi się, że spóźniłam się na autobus, na którym bardzo mi zależało. Rano wstałam, wyszykowałam się, pojechałam na miasto. Wieczorem gdy chciałam wracać niestety widziałam tylko w oddali jak mój autobus, na który bardzo się spieszyłam i na którym mi bardzo zależało odjeżdża. I wtedy właśnie przypomniał mi się sen, który wręcz wywróżył mi to co się stało.

7

Witajcie smile

Pięknie Gosiu no i gratuluję. I jak widać tak zdarzyć się może.
Co do snów,bywają prorocze... u mnie można rzec był cykl
snów.nie pamiętam co ile się ukazywały. Przychodził do mnie
we śnie od chwili śmierci brat mojego męża byłego już obecnie.
To co się wydarzyło... o tym wszystkim przekazał mi we śnie.
Być może dlatego udało mi się przeżyć dosyć spokojnie
to co nawyprawiał ....

8

hm.. przepiękna historia:)
ja z własnego doświadczenia wiem, że to co mi się przyśni w rzeczywistości jest na odwrót:)
ale to pewnie bardziej indywidualna sprawa:)

9

wiesz ja wierzę w przeznaczenie,cały czas mówię co ma być to będzie
niektórzy tego nie rozumieją,ja wierzę że każdy z nas ma coś tam zapisane w życiu

mi też sni sie pewnien chłopak ,kolega z podstawówki,wiem że kiedyś będę miała z nim do czynienia,prędzej czy później
mimo że teraz jestem z kimś związana i on zresztą tez,ale w naszym zyciu wydarzyło się coś co bedzie miało ciąg dalszy kiedyś... smile

10

wow... Piękna historia, zupełnie jak w jakiejś komedii romantycznej lub powieści. Jestem pod wrażeniem. Gratulacje smile Wierzę w przeznaczenie i mam usposobienie marzycielki, ale niestety nic podobnego mnie nie spotkało, zazdroszczę smile

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy wierzycie w przeznaczenie lub w spełnianie się snów?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024