Jak mam przełknąc gorycz porażki? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak mam przełknąc gorycz porażki?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Jak mam przełknąc gorycz porażki?

Niedawno dowiedziałam się, że mężczyzna, który bardzo mi się podobał nie chce ze mną być. Zachowałam się, jak totalna idiotka, powiedziałam wprost, co czuję i jakie są moje intencje wobec niego. On stwierdził, że traktuje mnie, jak koleżankę. Nie potrafię tego przeboleć.Pomóżcie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak mam przełknąc gorycz porażki?

Nie zachowałaś się jak totalna idiotka. Powiedziałaś o swoich uczuciach, przykro ze tak sie stało. Napisz może coś więcej czy wcześniej zadawał Ci jakieś nadzieje, że zdobyłas sie wyznac co czujesz do niego?

3

Byliśmy dobrymi znajomymi; doszłam do wniosku, że w życiu najważniejsza jest szczerość i postanowiłam powiedzieć mu wprost, jak się sprawy mają... Niestety, zawiodłam się i wiem, że już nigdy w życiu nie powiem chłopakowi o swoich prawdziwych uczuciach...

4

Dobrze zrobiłaś, przynajmniej nie będziesz tkwić w nadziei, że a może jednak coś z tego będzie. Tak przynajmniej wiesz na czym stoisz.Na pewno jest Ci teraz strasznie przykro, też kiedyś przeszłam taki zawód, ale sama zobaczysz minie troszkę czasu i zapomnisz smile

5 Ostatnio edytowany przez Takaja (2009-05-20 22:05:27)

.

6

Niestety tak jest ze ktos nie chce z nami byc ale trzeba sobie powiedziec trudno jego strata:)

7

Widocznie to nie ten jedyny jego strata, cierpliwości a trawisz na tego odpowiedniego.

8

Pamiętaj że chemia musi działać z dwóch stron, nic na siłę. Nawet jeśli byłabyś najlepszą kandydatką na dziewczyne na tym małym świecie, to racjonalne argumenty, logika czy nawet szczere wyrażanie uczuć nic nie pomoże wink

9

Nie przejmuj się, wiele jest wartościowych facetów wokoło, szukaj dalej x) Brawo za odwage, ale pamiętaj też o tym że zawsze warto mieć dystans, do siebie i do innych również, włacznie z twoimi obiektami westchnień. wink

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak mam przełknąc gorycz porażki?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024