Tak to się nie może skończyć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Tak to się nie może skończyć

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Tak to się nie może skończyć

Witam

Od miesiąca jestem z pewną dziewczyną wszystko było dobrze do czasu gdy pewna osoba która znam z widzenia a nigdy z nią nie rozmawiałem zaczęła wysyłać nie prawdziwe informacje że mam żonę dziecko i że zostawiłem kobietę z dzieckiem. Oczywiście moja dziewczyna w to nie wierzy bot to prawda.
Teraz okazało się moja dziewczyna dostaje sms-y z pogróżkami.
Po ostatniej wymianie sms-ów odniosłem wrażenie że ona chce zakonczyć ten związek.
Zaangażowalem się w to wszystko i nie chcę żeby jakaś osoba niszczyła coś co zbudowaliśmy do tej pory.
Nie wiem co robić. :sad:

Pomóżcie

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Tak to się nie może skończyć

Skoro to nie prawda to trzeba isc do dziewczyny i z nia porozmawaiac i wszystko sobie wyjasnic.
Zawsze mozna pokazac na policji smsy.Takie zachowanie(nekanie i i grozenie  smsami) nazywa sie staling i jest karalne.

3

Odp: Tak to się nie może skończyć

Zgadzam się.
Pamiętaj jednak , że inicjatywa w związkach powinna wychodzić od dwóch osób. Porozmawiaj z dziewczyną a sprawę najlepiej zgłoś. Nikt nie ma prawa Cię ot tak zastraszać.

Ciekawa jestem dlaczego tamta osoba tak Was nęka. Twoja dziewczyna zna tą osobę? Może podejrzewa  kto to , ale nie chce Ci powiedzieć. różne sytuacje są.
Porozmawiaj z nią.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » Tak to się nie może skończyć

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024