Pieniądze - chyba moim problemem :( - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Pieniądze - chyba moim problemem :(

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Pieniądze - chyba moim problemem :(

Witajcie forumowiczki smile

Słuchajcie mam pewien problem :9 zdarzyło mi się kiedyś poderwać dwie fajne dziewczyny w tym czasie byłem stażystą w urzędzie miejskim (wiadomo ile stażysta zarabia ),
jedna chciała się ze mną umówić na randkę tylko  ja odmówiłem dziewczyna co roku jeździ na wakacje do Portugalii, Francji (druga podobnież), z kolei ja muszę ze swoich grosików opłacić sobie swoje studia !! z tego tytułu nie stać mnie na wakacje nad Polskim morzem a co dopiero mówić o za granicy. przez co nawet przestałem umawiać się flirtować z dziewczynami, czuje się w pewnym sensie gorszy od tych gości którzy mają pieniądze stać ich na to a mnie nie, Doszedłem do wniosku że za pieniądze można wszystko, nawet fajną dziewczynę znaleźć, co z tego że podobam się dziewczynom skoro zarabiam nieco więcej od najniższej krajowej sad.Nie powiem im tego  Z powodu pieniędzy wpadłem w dołek, chciałbym wiele dużo więcej a nie mogę  i nie wiem jak to przeskoczyć !!!!!!!!!!, jest przecież wielu ludzi którzy też nędznie zarabiają a potrafią się cieszyć życiem, tym co mają, brać życie takie jakie jest i nie narzekać problem pieniędzy odstawić na bok .

JA NIE UMIEM NIESTETY sad !!!!!!!!!!!!!!!

Proszę doradźcie mi coś

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pieniądze - chyba moim problemem :(

Przesadzasz. Chciałbyś na dzień dobry móc pozwolić sobie na taki poziom jak ludzie po wielu latach pracy.
Słusznie robisz, że inwestujesz w siebie. Nie każdy ma wsparcie finansowe rodziców - więc nie jesteś jedyny bez kasy. Młodzi ludzie jak zaczynają, startują od min. płacy, a co dalej będzie z twoimi zarobkami, to już zależy od ciebie.
Przesadzasz, co do dziewczyn, być może że za wysoko mierzysz, ale czy to oznacza, że wszytkie dziewczyn bawią się zagranicą?

A co by się stało, gdybyś od początku powiedział dziewczynie, która ci się podoba, że pracujesz prawie za friko, i możesz ją zaprosić na spacer do parku?

3

jedna chciała się ze mną umówić na randkę tylko  ja odmówiłem dziewczyna co roku jeździ na wakacje do Portugalii, Francji (druga podobnież), z kolei ja muszę ze swoich grosików opłacić sobie swoje studia !! z tego tytułu nie stać mnie na wakacje nad Polskim morzem a co dopiero mówić o za granicy.

A ta randka miała być we Francji? Jeśli nie to ja nie rozumiem problemu. Tej dziewczynie widać nie przeszkadzało, że jesteś stażystą, chociaż wiadomo, ile zarabiają stażyści - to Ty zrobiłeś z tego problem, którego w ogóle nie było w momencie, kiedy jej odmówiłeś. A teraz się nakręcasz.

Masz kompleks i tyle.

Jak piękna dziewczyna, która ma biust rozmiaru A. Mimo, że facetom to widać nie przeszkadza i chcą się z nią umawiać, to ona i tak się nakręca, że ma za mały biust, bo wszyscy faceci lecą na wielkie balony, więc spławia chętnych i tym samym wpada w wir samospełniającej się przepowiedni.

Na Twoim miejscu na starcie spróbowałabym się przełamać. Po prostu.

4

Ale na kawę i ciastko w kawiarni lub kino cię chyba stać? Nie przesadzaj. smile

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NIEŚMIAŁOŚĆ, NISKA SAMOOCENA, KOMPLEKSY » Pieniądze - chyba moim problemem :(

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024