chciałabym się rozstać, nie wiem jak? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » chciałabym się rozstać, nie wiem jak?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: chciałabym się rozstać, nie wiem jak?

Witajcie Drogie Panie i Panowie.
Otóż tak jak w temacie.
Mam pewien problem, mam chłopaka od 5 lat, moja pierwsza miłość. Na początku jak to na początku, pięknie, kolorowo, słodko. Ale po czasie zaczęło się sypać, kłótnie, zaczęliśmy się codziennie spotykać i spędzać ze sobą dużo czasu, a może nawet 24h na dobe. Jest ok, oprócz tego że nigdzie nie wychodzimy bo ja nie pracuje i on też, większość czasu spędza przed komputerem graja w gry, nie wychodzimy, nie lubi tańczyć, nigdy na dyskotece nie byliśmy, nie pomaga, twierdzi ze praca przyjdzie sama do niego, po prostu nic.
Miałam paru przyjaciół, niestety straciłam ich i została mi jedna przyjaciółka - bo sama też nie moge wychodzić, jest zazdrosny o co go poproszę to jest mu ciężko to zrobić. W domu go tak wychowano, nie mam nikogo tak naprawdę, straciłam pewność siebie, boje się że jak go rzucę to nie będę miała co robić, z kim spędzić czasu, że będę bardzo samotna, nie mam życia tak naprawdę bez niego. Ciągle był on on i on. Nikt więcej.
Co robić bo nie wiem? Męczy mnie to bardzo, bo czuje że się wypaliłam ale to cholerne przyzwyczajenie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: chciałabym się rozstać, nie wiem jak?

"Męczy mnie to bardzo, bo czuje że się wypaliłam ale to cholerne przyzwyczajenie."

spróbuj rzucić palenie... a jak chcesz skończyć to skończ, bez żadnych: dajmy sobie przerwę, potrzebuję czasu, ostatniej szansy, zostańmy przyjaciółmi i tym podobnych furtek... chyba, że tym zerwaniem chcesz jego przymusić do czegoś, ale zazwyczaj guzik to daje... a znajomi???, najmniejszy problem, zaraz się odnajdą...

3

Przez 5lat siedzicię w domu ? Niee noo ja bym tak nie mogła. Jeżeli chcesz to skończyć to skończ. Wydaje mi się, że Ty już do niego nic nie czujesz.

Klaudiaa1.9 napisał/a:

Przez 5lat siedzicię w domu ? Niee noo ja bym tak nie mogła. Jeżeli chcesz to skończyć to skończ. Wydaje mi się, że Ty już do niego nic nie czujesz.

niestety , są tacy - mój (jeszcze) mąż taki jest ... stwierdził, ze w życiu się już wyszalał....

5

Witaj to co opisujesz to nie Życie to wegetacja Kobieto żuć go Co on Ci daje od siebie totalnie Nic .To ja mam więcej rozrywek będąc sama ,a być samej nie jest źle . Dobra rada szukaj pracy ! A tak po za tematem żyć jest drogie z czego się utrzymujesz? Musisz być totalnie młoda by być z facetem do którego praca sama przyjdzie. Szukaj pracy wyjdz do ludzi a jego .... Po prostu powiec Nie pasujemy do Siebie proste słowa

6 Ostatnio edytowany przez ban (2013-02-28 10:35:41)

s.xoxo -- mam dla Ciebie wojskową radę -- "Weźże się babo kopnij w tyłek z całej siły i bierz do roboty -- znajdź pracę, zarabiaj pieniądze, organizuj życie, idź na finess, otwórz się na ludzi". Swoim facetem się nie przejmuj. Nie czas na zrywanie, jak gnijesz w domu od 5 lat. Problem jest WWWWW TOOOBBBIE!

7

tez uważam ban.

bo przecież jakby facet był aktywny to ona by była'
a że facet dupa to ona tez ma dupowate życie

a że sama o sobie stanowi, to nie widzi...

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » chciałabym się rozstać, nie wiem jak?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024