Mieszkam z rodzicami, praktycznie cały czas są w domu.
Mój chłopak też mieszka z rodzicami, ciężko znaleźc moment, kiedy będzie tych tych 2 godzin, aby się kochać.
Pytanie do par, które mają podobną sytuację, gdzie spotykacie się na sex ?
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Miejsce na seks
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mieszkam z rodzicami, praktycznie cały czas są w domu.
Mój chłopak też mieszka z rodzicami, ciężko znaleźc moment, kiedy będzie tych tych 2 godzin, aby się kochać.
Pytanie do par, które mają podobną sytuację, gdzie spotykacie się na sex ?
Zawsze można gdzieś wyjechać. Jakiś przytulny hotelik za miastem czy coś takiego. Nie wyobrażam sobie pierwszego razu jakoś na szybko w samochodzie czy innym, raczej niekoniecznie wygodnym miejscu.
Ja swój pierwszy raz zaliczyłem jak wracałem po dyskotece i musieliśmy się skryć przed deszczem w jakimś brudnym kącie na plastikowym krześle... a że nie było co robić, to zrobiliśmy sobie niezdarny petting. Było wyjątkowo...
. Powtórzyłbym to samo i tak samo... no może bardziej ignorując niebezpieczeństwo, że ktoś nas nakryje. Warunki gorsze niż w samochodzie... ale polecam samochód również -- rodzicom ogłaszaliśmy "spacerek po parku", a tymczasem gdzieś w świetle gwiazd, na poboczu się kochaliśmy -- z tego co pamiętam szyby parowały tak szybko, że było bezpiecznie (może tylko w zimie????).
W czasach młodości jak dziewczyna do mnie przyjeżdzała, to spaliśmy w osobnych pokojach. Jak rodzice w niedzielę szli do kościoła, to zaraz po trzasku zamka byłem u niej w łóżeczku. Jak rodzice wracali, to znowu byliśmy w swoich łóżkach, w piżamach, wstawaliśmy "zaspani". Na pewno są chwile u twoich albo jego rodziców, kiedy macie "chatę wolną".
A teraz? Jak są dzieci, to jest identycznie jak przy rodzicach -- trzeba urywać po 2 godziny w nocy, gdy one padną ze zmęczenia.
Proponuję uzbierać 200zł i wynająć sobie ekstra spanie w hoteliku na całą noc. Jak jesteście z Warszawy to napiszcie na maila to powiem gdzie jest fajnie.
to jak nie chcesz napisać na forum to napisz na maila gdzie w Warszawie czy okolicach tak do 100km jest fajnie.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Miejsce na seks
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024