czy seks wazny? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » czy seks wazny?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 11 ]

Temat: czy seks wazny?

jak myslicie czy seks w zwiazku wazny??? jak wazny?? co ile sie kochacie ze swoim partnerem??

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy seks wazny?

Dla mnie bez seksu nie ma związku.
Kochamy się z mężem codziennie, ewentualnie co drugi dzień.

3

Seks nie jest najwazniejszy, ale jest bardzo wazny w zwiazku. Dlatego na wzajem nalezy dbac o swoje potrzeby. Co ile sie kochaja ludzie? To zalezy od libido. Jedni potrzebuja czesciej inni nie. Pod tym wgledem tez trzeba sie dobrac.

4

ja mialam faceta ktory najchetniej kochalby sie codziennie, ja niestety nie mialam takiej potrzeby na poczatku zwiazku mialam ale potem coraz mniej wolalam rzadziej ale przynajmniej przyjemniej:)

5 Ostatnio edytowany przez ban (2013-02-20 19:34:53)

Seks jest bardzo ważny -- to jest kontakt fizyczny pomiędzy kobietą a mężczyzną. To nie tylko szybkie dojście do orgazmów, ale bycie ze sobą fizycznie tak blisko, jak to tylko możliwe.

Zupełnie nie pamiętam jak często kochaliśmy się w wieku około 25 lat... zupełnie nie zwracałem na to uwagi, ale seksu nigdy nam nie brakowało -- ani ja ani żona na "zaloty" nie reagujemy nerwowo, więc jak ktoś miał ochotę, to w końcu to drugie "zaciągnie do łóżka". Potem przez jakiś czas kochaliśmy się rzadko (raz na miesiąc), a teraz znowu często co kilka dni.

dziewczyna1a1 napisał/a:

ja mialam faceta ktory najchetniej kochalby sie codziennie, ja niestety nie mialam takiej potrzeby na poczatku zwiazku mialam ale potem coraz mniej wolalam rzadziej ale przynajmniej przyjemniej:)

My się kochamy długo -- rzadko zdarza się uwinąć w godzinę. Ale są dzieci małe i duże, więc tylko w nocy. Dlatego jest rzadko i długo. Wydaje mi się, że 10 lat temu mniej uwagi przykładaliśmy do seksu -- było mniej zmysłowo.

6

ja jestem osoba ktorej seks by wystarczyl tak 2 razy w tyg oczywiscie nie ze facet dojdzie raz tylko przynajmniej 2. czy to za malo? cos ze mna nie tak?

7

ale moje eks szybko dochodzil.
wiec dluzszy seks odpadal, zreszta ja juz sil nie mialam rowniez np po godzinnym seksie z przerwa 10min np

8

Dla mnie seks odgrywa bardzo duża rolę w związku. Kiedyś było inaczej ponieważ nie umiałąm czerpać satysfakcji z niego, ale od kiedy zrozumiałam o co chodzi to jest bardzo ważny smile

9

seks jet bardzo ważny w związku.... dla mojego męża niestety nie jak zauważyłam, ale to pisałam w innym wątku na forum pt"mój mąż unika zbliżeń" masakra. to jest wielki problem, więc kochajcie się jak najczęściej bo to świetna sprawa, szkoda tylko, że u mnie tak kiepsko z tym.

10

Sama już nie wiem. Na początku uprawialiśmy go bardzo często, zwykle po 1-2 razy dziennie, ale później mieliśmy kryzys, po którym już nic nie było, jak dawniej. Postawiliśmy bardziej na sferę emocjonalną, na rozmowy, na okazywanie sobie uczuć w inny sposób, żeby odbudować zaufanie. Nie wiem tylko, czy to coś da, bo i tak się trochę sypie i seks na razie zamarł, zaczęłam czuć się tak niepewna w tym związku, tak permanentnie zmęczona, że nawet go sobie chwilowo nie wyobrażam.

Posty [ 11 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » PSYCHOLOGIA » czy seks wazny?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024