seks - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: seks

Mam krótkie pytanie. Czy jak dziewczyna nie jest dziewicą, ale stało się to nie przez współżycie z mężczyzną i teraz będzie się kochać z mężczyzną to czy jest jakaś szansa na skutki uboczne tzn czy może po współżyciu lać się krew... ? Nie mam się kogo zapytać...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Margolinka (2013-02-18 14:12:04)

Odp: seks

Jeśli krew się nie lała "podczas utraty dziewictwa", to później nie będzie się już lała wink
Poza tym, rzadko kiedy "leje się" wink Przeważnie to małe plamienie.

Wiesz co ja jednak Ama16 myślę? Że zanim kobieta nie dowie się podstawowych rzeczy na temat seksu i "skutków ubocznych", to nie powinna się za seks brać.

3

Dzięki za info. I w sumie to masz racje, nie powinna...

4 Ostatnio edytowany przez JustynaPiatkowska (2013-02-18 18:30:07)

Ama_16,
czy mogłabyś wyjaśnić, co masz na myśli, pisząc "nie jest dziewicą, ale stało się to NIE przez współżycie z mężczyzną"?

Czy "stało się to" przez współżycie z kobietą? Przez pieszczoty z mężczyzną, jednak bez penetracji pochwy? Podczas samodzielnej masturbacji z penetracją pochwy? Podczas innych czynności nieseksualnych, np. uprawianie sportu? Z powodu nadużycia, napaści seksualnej?

Brak błony dziewiczej nie musi być jednoznaczny z utratą dziewictwa.
Utrata dziewictwa nie musi być jednoznaczna z brakiem błony dziewiczej.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024