Taką kobietę, która w pełni mnie zrozumiem i zaakceptuje. Gdzie szukać miłej uprzejmej kobiety. Bo już zwątpiłem w Was. ![]()
Jeżeli chcesz szukać przez Internet, to raczej na portalu randkowym, bo forum to chyba nie jest zbyt dobre miejsce na szukanie drugiej połówki.
A wątpić nie można nigdy! Nie poddawaj się! ![]()
Ehm masz 22 lata i zwątpiłeś?
Nie siedź w domu i nie wylewaj zażenowania na klawiaturę ![]()
Myślałem ze starsze kobiety są dojrzałe ale rozczarowałem się. Ehhh... marzy mi się anielska kobieta. Ehh....
Jak na taka nie trafiles to moze nie jesteś takiej wart? Anielska kobieta? A jakie wymagania postawiłes sobie?
Myślałem ze starsze kobiety są dojrzałe ale rozczarowałem się. Ehhh... marzy mi się anielska kobieta. Ehh....
Ej w sumie to zabawny jesteś DOJRZAŁY 22 latku
Kolego - marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia.
Chyba Romantyk napisał/a:Myślałem ze starsze kobiety są dojrzałe ale rozczarowałem się. Ehhh... marzy mi się anielska kobieta. Ehh....
Ej w sumie to zabawny jesteś DOJRZAŁY 22 latku
Kolego - marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia.
Hard Bitter, słuszna uwaga z tym spełnianiem marzeń.
Chyba Romantyk, zawsze się rozczarujesz, kiedy będziesz miał oczekiwania wobec kogoś, zamiast wymagać od siebie. Zamiast marzyć o "anielskiej kobiecie" zaakceptuj Kobietę realną i istniejącą. Jak tego nie zdołasz zrobić to będziesz zawsze rozczarowany.
To prawda jestem chujowy ![]()
Chyba romantyk
a co robisz, żeby taką znaleźć ? bo sama nie przyjdzie ![]()
Dzisiaj nic, jestem zmęczony i zły i nic nie robię! Pomyśle o tym niebawem!
Jak chcesz to możesz mi dać jakieś rady, porady czy inne konstruktywne, przydatne wskazówki. Chętnie poczytam.:D
"Anielska", czyli ... ?
"Anielska"- taka ciepła, wrażliwa kobieta.
Pewnie, ze sa takie kobiety o jakich mowisz ale zdecydowaniej lepiej wyjsc na podboj swiata z nieco twardsza skora. Nie ma ludzi bez wad, czesto mozna z ich strony spotkac sie z nieodpowiednimi zachowaniami tak wiec zdecydowanie lepiej patrzec na swiat realistycznie a nie idealistycznie. Tak tez mozna poznac wspanialego czlowieka, ktoremu z czasem pokazemy swa i romantyczna strone i na odwrot.