Jak znaleźć... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 14 ]

Temat: Jak znaleźć...

Taką kobietę, która w pełni mnie zrozumiem i zaakceptuje. Gdzie szukać  miłej uprzejmej kobiety. Bo już zwątpiłem w Was. sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak znaleźć...

Jeżeli chcesz szukać przez Internet, to raczej na portalu randkowym, bo forum to chyba nie jest zbyt dobre miejsce na szukanie drugiej połówki.
A wątpić nie można nigdy! Nie poddawaj się! smile

3

Ehm masz 22 lata i zwątpiłeś? wink

Nie siedź w domu i nie wylewaj zażenowania na klawiaturę wink

4

Myślałem ze starsze kobiety są dojrzałe ale rozczarowałem się. Ehhh... marzy mi się anielska kobieta. Ehh....

5

Jak na taka nie trafiles to moze nie jesteś takiej wart? Anielska kobieta? A jakie wymagania postawiłes sobie?

6

Chyba Romantyk napisał/a:

Myślałem ze starsze kobiety są dojrzałe ale rozczarowałem się. Ehhh... marzy mi się anielska kobieta. Ehh....

Ej w sumie to zabawny jesteś DOJRZAŁY 22 latku wink Kolego - marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia.

7

Hard-Bitter napisał/a:
Chyba Romantyk napisał/a:

Ej w sumie to zabawny jesteś DOJRZAŁY 22 latku wink Kolego - marzenia się nie spełniają, marzenia się spełnia.

Hard Bitter, słuszna uwaga z tym spełnianiem marzeń.

Chyba Romantyk, zawsze się rozczarujesz, kiedy będziesz miał oczekiwania wobec kogoś, zamiast wymagać od siebie. Zamiast marzyć o "anielskiej kobiecie" zaakceptuj Kobietę realną i istniejącą. Jak tego nie zdołasz zrobić to będziesz zawsze rozczarowany.

8

To prawda jestem chujowy sad

9

Chyba romantyk smile a co robisz, żeby taką znaleźć ? bo sama nie przyjdzie smile

10

Dzisiaj nic, jestem zmęczony i zły i nic nie robię! Pomyśle o tym niebawem!

Jak chcesz to możesz mi dać jakieś rady, porady czy inne konstruktywne, przydatne wskazówki. Chętnie poczytam.:D

11

"Anielska", czyli ... ?

12

"Anielska"- taka ciepła, wrażliwa kobieta.

13

Pewnie, ze sa takie kobiety o jakich mowisz ale zdecydowaniej lepiej wyjsc na podboj swiata z nieco twardsza skora. Nie ma ludzi bez wad, czesto mozna z ich strony spotkac sie z nieodpowiednimi zachowaniami tak wiec zdecydowanie lepiej patrzec na swiat realistycznie a nie idealistycznie. Tak tez mozna poznac wspanialego czlowieka, ktoremu z czasem pokazemy swa i romantyczna strone i na odwrot.

Posty [ 14 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024