Spotkanie przez przypadek! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Spotkanie przez przypadek!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

1

Temat: Spotkanie przez przypadek!

Kiedyś na urodzinach kolegi poznałam pewnego Michała.. było fajnie jak koledzy. Później widywałam go na domówkach i zawsze sie smialyśmy i gadaliśmy. Aż na mojej studniówce gdy podeszłam do niego nie poznał mnie.. Z wrażenia. Powiedział ze slicznie wygladam i znowu gadalismy i się śmialiśmy. On przyszedł na zaproszenie dziewczyny z mojej szkoły ale ciągle był ze mna. Pił ze mna, tańczył i się mówił ze czuje sie lepiej w mojej klasie niz w jego partnerce. Po studniówce gadalismy trochę ale nic szczegolnego..
CO ROBIĆ?
zaczął mi sie podobac własciwie ale sama nie wiem. Raz juz pierwsza pisałam do chłopaka i olał mnie...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Spotkanie przez przypadek!

No i co z tego że olał? Próbuj dalej do następnego. Idź za głosem serca, porażkami się nie przejmuj.

3

A facet nie odbiera pisania przez dziewczyne pierwszą jako narzucanie?

4

weraq napisał/a:

Jasne, ze nie o ile nie jest to bombardowanie sms`ami smile Jestes chetna na kontynuowanie znajomosci, znacie sie juz - nie widze w tym zadnego problemu.

5 Ostatnio edytowany przez ban (2013-02-15 11:02:46)

weraq napisał/a:

Nie odbiera. Jedyne o co trzeba zadbać, to zawsze zostawić JEMU drogę odwrotu...

Nie pytamy "Umówilibyśmy się na kawę?", bo wtedy on będzie musiał powiedzieć "Nie!".
Raczej mówimy "Idę do kawiarni i na rynek po południu, będę sama, jak chcesz to się dołącz.". Najwyżej nie odpowie na to pytanie.

Kiedyś dziewczyna mi tak powiedziała "Jak chcesz, to się możemy umówić." -- niby robiła łaskę, a tymczasem to była od niej propozycja. Jako że nie chciałem i nie mogłem, to nie odpowiedziałem, ale to pytanie nie zburzyło naszej znajomości.

6

Spróbuj, tylko dopóki wasza znajomość nie bedzie niczym poważniejszym to nie rozmarzaj się zbytnio nad tym...:)

7

napisałam dwa razy pierwsza do niego ale nasza rozmowa trwała moze 10 minut.. nie wiem czemu nie chce mi odpisywać?

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Spotkanie przez przypadek!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024