Nie chciałem się spotkać... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie chciałem się spotkać...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Nie chciałem się spotkać...

Hej
Powiedzcie Mi czy naprawdę aż tak źle zachowałem się w tej sytuacji ???  Dziewczyna zadzwoniła do Mnie mówiąc Mi że wraca właśnie do domu, zwolniła się z pracy bo źle się czuła. Powiedziałem że fajnie byłoby się spotkać skoro tak szybko skończyła, no ale sie źle czuje no to trudno. Pytała co Ja planuje... powiedziałem jej że albo pójdę się zdrzemnąc po południu skoczę na siłownię. Stwierdziłem że skoro nie spotkamy sie no to skoczę na siłke żeby sie jeszcze bardziej zmęczyć a kiedy wrócę wezmę szybką kąpiel i położę się. Po kąpieli dostałem telefon od dziewczyny, zapytała czy sie spotkamy... zacząłem coś kręcić nosem (no bo chciałem się spotkac) ale z racji tego że totalnie nie ogarniałem w pracy przez ostatnie 2 dni powiedziałem że nie bo chce sie w końcu wyspać. Mówiłem jej jak to wyglądąło (tak jak tu opisałem, nie przewidziałem ze będzie chciała sie spotkać więc poszedłem się bardziej dojeb*ć) przeprosiłem że tak odmawiam i żeby zrozumiała. Ale z racji tego że ona dla Mnie nie raz po całym dniu pracy szybko wracała do domu i szykowała się żeby się ze Mną spotkać to więc wciąz jest na Mnie zła. Mimo że przeprosiłem, choc jak jej powiedziałem nawet sie nie umawialismy, nie wystawiłem jej do wiatru, po prostu nie chciałem sie spotkac...

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez ban (2013-02-13 12:27:18)

Odp: Nie chciałem się spotkać...

Wyślij jej tego posta co napisałeś. Dobrze zrobiłeś. Jak się kocha to jednak czasami nie ma się ochoty na spotkanie. Inaczej wpadniesz w taką pułapkę: "Jeśli mnie kochasz, to nie musisz iść na piwo z kolegami, bo przecież wolisz ze mną spędzać czas". Tak więc pilnuj swojej wolności.

3

Tak ale tu tez chodzi o to że Ona się dla Mnie poświęca a Ja nie byłem w stanie się poświęcić i spotkac z nią zwłaszcza że do weekendu nie będzie miała czasu (okazało sie że ma przerombane z pracą). Choć powiedziałem jej że nie chce się z nia spotkac i spac bo to troche nie halo hmm Powiedziała mi żebym po prostu w tygodniu sie wysypiał a nie w gierki grał (czasem mi sie zdarza, ale to tez potrzebne)

4 Ostatnio edytowany przez bags (2013-02-13 13:01:28)

Witaj...
Nawiazujac i zarazem popierajac to co napisal Ban cos mi sie widzi - tak miedzy wierszami Twojego postu - ze to jest dziewczyna z kategorii kobiety - bluszcza. Jedno zdanie z Jego wypowiedzi w ".." oddaje caly sens tego okreslenia.
Ona zle sie czuje ale mimo to nalega na spotkanie. Natomiast Tobie mowi czy moze raczej wmawia co masz a czego nie masz w wolnych chwilach robic. Cos mi to tez podchodzi pod toksyk, czyli manipulacje, szantaz Toba i wszystko stawia na jedna karte - ma byc tak jak Ona mowi, bys byl na Jej telefoniczne zawolanie i wypelniaczem Jej wolnego czasu.
Przeczytaj uwaznie co piszesz i zwroc uwage na Jej wypowiedzi przytoczone tutaj przez Ciebie. Poza tym badz czujny na to, co mowi na co dzien a zobaczysz, ze razem z Banem mamy racje.

Skoro Jej tak zalezy na spotkaniu, to niech sie tez sama od siebie dostosuje pod Twoj wolny czas a nie dyryguje Toba co masz robic. Zalatuje to poniekad egoizmem ale jak dasz sie Jej urobic i wcisnac pod pantofel, to stracisz poczucie nie tyle swojej wolnosci co czasu dla siebie, bo wszysko podporzadkujesz Jej dyktatorskim zapedom.
Zwiazek to partnerstwo, pozwolenie i docenianie tego, ze ktos jest taki jaki jest - jest soba , bo w przeciwnym wypadku taki partnerski uklad w zwiazku jest dyktatorskim rzadzeniem jednej osoby nad druga. A to nie jest dobrze i nie wrozy niczego dobrego na przyszlosc.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Nie chciałem się spotkać...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024