Dzis mijaja dwa miesiace Od Zdrady mojego chlopaka.Myslalam ze wszystko zaczyna nam sie ukladac "na nowo".Powoli zaczynalam nie starac sie myslec o tym co sie wydazylo I isc do przodu.Chlopak przyznal mi sie do Zdrady( dodam ze jestem z nim 6lat I mamy roczne dziecko)Ale teraz sama nie wiem czy on tego zalowal.Po tym jak sie dowiedzialam o zdradzie,przepraszal,zapewnial ze nie nigdy wiecej tego nie zrobi,
Mowil ze stalo sie to dlatego ze ostatnio bylo nam pod gorke,czeste klotnie,wyprowadzka poprostu duzo na glowie mielismy on staral sie Niby Od tego uciec. Tak jak juz Pisalam wierzylam ze miedzy nami Znow bedzie dobrZe.Wczoraj przegladalam jego wyciag rozmow telefonicznych I Okazalo sie ze kontaktowal sie ze swoja"kochanka" caly czas (billingi sa do 7.01)wpadlam w szal jak to zobaczylam powiedzialam mu o wszystkim.On tylko sie zasmial I odparl ze to bylo Miesiac temu ze nie ma nic do zarzucenia sobie.Wiec ja zapytalam go dlaczego pisal I dzwonil,odpowiedzial ze to bylo I nie chce juz do tego wracac.Prosze pomozcie mi odpowiedziec na pytanie;Czy on nadal sie z nia spotyka?Nie wiem co mam myslec robic,jestem zagubiona.!!!
postaram ci sie odpowiedziec nie ludz sie ze nie bedzie cie zdradzal i ze bedzie wszystko pieknie ja mam 26 lat 3 dzieci i muj chlopak raz zdradzil a puzniej to juz nawet nie jestem w stanie zliczyc ile tego bylo napisze ci tak jak raz zdradzil to bedzie zdradzal i napewno z nia utrzymuje kontakt przykre to ale prawdziwe pisze ci z mojego doswiadczenia
postaram ci sie odpowiedziec nie ludz sie ze nie bedzie cie zdradzal i ze bedzie wszystko pieknie ja mam 26 lat 3 dzieci i muj chlopak raz zdradzil a puzniej to juz nawet nie jestem w stanie zliczyc ile tego bylo napisze ci tak jak raz zdradzil to bedzie zdradzal i napewno z nia utrzymuje kontakt przykre to ale prawdziwe pisze ci z mojego doswiadczenia
Przykro mi bardzo, że tak się stało w twoim życiu.Myślałaś o tym by odejść, dać jakieś ultimatum?Wiem, że sporą barierą są na pewno dzieci i koszt ich utrzymania, ale ty też jesteś ważna i szacunek do siebie samej.Co do tego, że jeśli ktoś raz zdradził, to zrobi to na pewno ponownie, to już jest kwestia indywidualna, rodzaju zdrady, siły uczuć do osoby zdradzanej i wielu innych czynników.Uważam, że niepotrzebnie tak generalizować.W przypadku autorki postu jednak sytuacja wygląda tak, że ukochany raczej nie przerwał znajomości, przyjdzie następny billing a w nim mogą być następne połączenia.Sugerowałabym kontakt z usługodawcą i prośbę o nowy wydruk na email, wtedy bd miała pewność.Często niestety jest tak,m że osoba zdradzająca w żywe oczy bd kłamać.Moja rada to poczytać posty osób zdradzonych na tym forum i odpowiedzi doświadczonych przez życie w tej materii.
Jak to on może uważać, że sprawa zakończona, bo było to mc temu?Nie okazuj zbędnego zainteresowania jego osobą, rozmawiaj uprzejmie i tylko na niezbędne tematy, typu dziecko, dom itp., nie mów o uczuciach, nie mów, że kochasz, zadbaj o siebie, wyjdź gdzieś z przyjaciółmi, śmiej się, bądź taka kobietą, za którą mógłby zatęsknić.Niech pomyśli co może stracić i nie łam sie od razu, kiedy nagle zacznie się przymilać.Jak bd wiedział, że kochasz go ponad wszystko i wszystko jesteś w stanie zrobić, bd zdradzał dalej, bo ty na to pozwalasz.Zobaczysz jego reakcję a potem pomału sama przed sobą podejmiesz decyzję, czy umiesz z nim jeszcze żyć po tym, co się stało.Życzę ci wszystkiego, co najlepsze.Trzymam kciuki za ciebie ![]()
Odpowiadam:
sądzę że tak, spotyka się z nią.
Co gorsza:
wcale tego nie żałuje.
Nie ma sensu ciągnąc tego tylko ze względu na dziecko. Bo jak ono bedzie starsze to bedzie doskonale zdawało sobie sprawe z tego co jego ojciec robi i nie bedzie mu na pewno z tym dobrze. A ty dasz sobie rade bez niego!:) Bedzie placił alimenty wiec jakas kase bedziesz miala no i nie bedziesz sie musiała zastanawiać kiedy wróci od swojej kochanki
Zawsze podkreslam jedno, szanuj siebie i uciekaj od niego.
Przykro mi , ale ja też uważam ,że on nadal kręci na boku... I możliwe ,że jak skończy z nią to znajdzie jakąś inną i tak będzie kólko...
Straciłaś do niego zaufanie, i będzie Ci bardzo ciężko znów mu zaufać, nie wiemy czy rzeczywiście jeszcze coś czuje do tej kochanki czy się z nią spotyka. Powiedz mu jakie masz obawy, że jest Ci źle w tej sytuacji. Twoja obsesja na punkcie sprawdzania i kontrolowania go jest uzasadniona wiem jak to jest. Facet Cię zdradził. Ja na twoim miejscu postąpiła bym w następujący sposób A: powiedziała mu o swoich uczuciach i obawach i wprost wygarneła co Ci leży na wątrobie i żeby powiedział prawdę prosto w oczy, tj. Kocham Cię, żałuję że to zrobiłem już więcej Cię nie skrzywdzę, jesli nie będzie w stanie powiedzieć prawdy,bedzie uciekał wzrokiem rękaoma dotykał twarzy bedzie zdenerwowany to moim zdaniem odpuśc sobie po Ci ta niepewność?? to jest niszczące. B: zaakceptować sytuację nie przejmować się bilingami nie sprawdzać, żyć sobie jakby nigdy nic ,ale z odrobiną tajemniczości nie iwem czy wiesz co mam na myśli poprostu klin klinem, pokazać pazurki w najbardzie wysublimowany sposób i czekac na rezultat, może własnie gdy zobaczy że może Cię w jakiś sposób stracić, przestraszy się i będzie walczył, pokaże skruchę.