Jak zerwać z facetem? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak zerwać z facetem?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez kaaaaaamyk (2013-02-10 11:23:50)

Temat: Jak zerwać z facetem?

Hej. Jestem tu nowa, ale forum śledzę od bardzo dawna. smile Mam pewien dość duży problem. Jestem w związku od pół roku z chłopakiem. Wszystko się między nami układa, w ogóle jest cudowny, opiekuńczy i kochający. Ale jest też kolejny problem... Jest też, jakby to określić, baba, bo przy każdej kłótni to on płacze, to on mi ulega i w ogóle nie potrafi się mi postawić....  A do tego wszystkiego bardziej przejmuje się tym, jak koledzy będą go oceniać i o nim mówić, niż jak ja się czuję czasami jak się przy nich kłócimy. Nie wiem, co mam zrobić. Ja ogólnie mam bardzo silny charakter i chyba potrzebuję kogoś, kto będzie ponad mną i nie będzie mi aż tak ulegał i w ogóle... Nie wiem, co mam zrobić... Rozstać się?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zerwać z facetem?

Witaj Dlaczego myślisz odrazu o rozstaniu ? Dlaczego nie porozmawiacie o problemie ? i czy to miłość jeśli odrazu myślisz o rostaniu Prawdziwa miłość .wytłumacz mu co Cię drażni i czego oczekujesz w związku być przyjacielem nie tylko kochankiem w łóźku naucz się z nim rozmawiać szacunek wzglendem siebie i szacunek do ukochanej osoby .....

3

Rozmawiamy i tłumacze mu to. Ale on tylko sie oburza ze jak śmiem nazywać go baba i ze mu tylko oczy lzawia... Próbuje z nim rozmawiać ale on twierdzi ze wymyślam problemy i ze on nic złego nie robi.

4

Uważam, że powinnaś się rozstać.
Często jest tak, że po latach ktoś jest nieszczęśliwy w związku, wtedy inni mówią: widziały gały co brały, mogliście rozstać się wcześniej.
I to jest właśnie ten moment.

1980 > a o czym tu rozmawiać? Po pierwsze - charakteru drugiego człowieka nie da się zmienić, ona nie zmieni go z cipy w twardziela poprzez rozmowy. A po drugie - chyba nie o to w związku chodzi by zmieniać partnera, ale by go akceptować takim jaki jest. Ona nie chce miękkiego faceta, ma do tego prawo.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Jak zerwać z facetem?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024