zezowataa..... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 7 ]

Temat: zezowataa.....

mam problem, nie umiem uwierzyć w to że jestem ładna. mam faceta który mówi mi że nie przeszkadza mu to że mam zeza, sińce pod oczami itp... ale ja ciągle siebie nie akceptuje...

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: zezowataa.....

Pytanie co to za zez i sińce. Ja mogłabym powiedzieć, że mam zeza i sińce pod oczami i byłaby to szczera prawda. A jestem niezła lala wink
Może, z Tobą jest też tak.
Znam bardzo piękną kobietę, z całkiem dużym zezem.

3

Zeza się operacyjnie koryguje.A sińce pod oczami poprawia korektorem, wymasowuje kostkami lodu ze świetlika lekarskiego.

4

tego juz nie da sie zoperowac

5 Ostatnio edytowany przez jolkajolanta (2013-02-06 08:55:03)

Kochana, spróbuj w siebie uwierzyć;) i polubic siebie, taką jaką jesteś, no nie wszyscy rodza się idealni, ale w tym jest własnie piekno. Kazdy ma coś, co czyni ich oryginalnymi, wyjatkowymi, masz mężczyzne, który Cię kocha, czy to nie wystarczy?:) Zyjesz ze soba ileśc juz lat, powinnas przestac patrzeć na sibie krytycznie, już czas wink

6

to ze masz zeza nie oznacza ze nie zaslugujesz na milosc i bycia atrakcyjna dla swojego ukochanego. Wyobrazam sobie ze musi byc Ci z tym zle ale sprobuj nie przywiazywac do tego zbyt wielkiej uwagi przez co zadreczasz sie ze mozesz nie podobac sie partnerowi. Jesli jestes zadbana kobieta to i napewno piekna smile a jesli masz madrego faceta to nie bedzie zwracal wiekszej wagi do tego a bedzie docenial Twoj charakter:)

Posty [ 7 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024