A wiec mam chlopaka. Mieszkam z nim i jestesmy ponad rok razem.
Ostatnio zauwazylam, ze czasami zdarza sie, iz jakis inny koles przyciagnie moja uwage i mi sie spodoba. Potem chwilke o nim mysle i mam cholerne wyrzuty sumienia, ze tak sie dzieje.
Czy to normalne, iz bedac w zwiazku moze podobac nam sie ktos inny, pomimo tego, ze kocha sie naprawde.
Emoevelyn, jasne że to normalne że kobieta zauważa innych mężczyzn. To że jesteś w związku, nie znaczy że masz mieć słabszy wzrok
Ja też widzę innych mężczyzn, mimo ze mam męża. Co więcej wielu mężczyzn mi sie podoba, jednak nie znaczy to że nie kocham swojego męża. Nigdy go nie zdradziłam z innym, nigdy nawet nie miałam takiej chęci... To najważniejsze...że kochasz i jesteś z nim, a podobać może się wielu ![]()
Jasna sprawa, że normalne !
Dobra sprawą jest też fakt, ze masz wyrzuty sumienia..
No ale bez przesady, zeby nie było jakiegos linczu
Wiesz, co sie dzieje, to normalne.. Jak facetom podobają sie inne dziewczyny, ale my czesto przez to dostajemy w twarz ;]
Pozdro z domu:)
Póki nie masz pretensji do niego, że jemu też od czasu do czasu się spodoba inna i póki to podobanie się nie zaczyna równać się np. niewierność, wszystko jest ok.
Dzieki za odpowiedzi
podnioslyscie mnie na duchu.
Nie, nie zamierzam zdradzac. Gdy tylko ktos za bardzo mi sie spodoba przypominam sobie jak ja cierpialam, gdy moj byly mnie zdradzil a potem wyobrazam sb to, ze on moglby cierpiec rownie mocno a to jest okropne. Az cos mi sie robi jak mysle, ze wylalby przeze mnie choc jedna lze.
A pretensji do niego nie mam nigdy, wiec luz.
Podobać nam się może wielu , nie ma w tym nic złego
jeśli na patrzeniu i podziwianiu walorów fizycznych lub psychicznych
się kończy będąc w związku. Najważniejsze żeby być wiernym i stałym w uczuciach.
Czy jesli prowadze Forda to nie moge obejrzec sie za Mercedesem? ![]()
Jesli nie lece tego Mercedesa od razu krasc to wszystko w porzadku ![]()
8 2013-02-05 11:30:02 Ostatnio edytowany przez joli80 (2013-02-05 11:30:40)
Czy jesli prowadze Forda to nie moge obejrzec sie za Mercedesem?
Jesli nie lece tego Mercedesa od razu krasc to wszystko w porzadku
Pytanie tylko czy nadal jeździsz Fordem bo go lubisz i nie zamierzasz zmieniać, czy też jak się tylko nadarzy okazja to legalnie przesiądziesz się w Mercedesa. Czy nie myślisz o tym jak tu tego Mercedesa zdobyć i podczas tego myślenia z braku laku nie jeździsz Fordem. ![]()
Jezdze bo lubie. ![]()