Witam. Chyba jestem zdesperowana skoro się tutaj znalazłam.Mam 26 lat i jak w temacie szukam towarzystwa na wspólny urlop -najlepiej już na marzec i gdzieś gdzie jest o tej porze roku ciepło Zawsze to było tak,że w czasie wolnym od pracy zostawałam w domu i w sumie się nudziłam. od dłuższego czasu jestem sama a wśród moich znajomych chyba same pary, które raczej wolą spędzać czas razem. I po prostu marzy mi się taki wyjazd, a w towarzystwie byłoby razniej.
Ech, jako singielka miałam podobnie
To znaczy inaczej: nie szukałam towarzystwa; wszędzie podróżowałam sama i na miejscu poznawałam ludzi ![]()
Oj, ja też bym chciała gdzieś wyjechać, ale raczej w wakacje, ale nie mam z kim:(
hahahahhaa to ustawiamy się na konkretną datę, miejsce, dojeżdżamy i spędzamy razem mega czas wakacji:D
Nie licz tu na zbyt wiele...Szukałam tu dziewczyny na wypad weekendowy (DARMOWY), bo wszystko było opłacone. Rezultat- żaden ![]()
Może się bała....
Nie licz tu na zbyt wiele...Szukałam tu dziewczyny na wypad weekendowy (DARMOWY), bo wszystko było opłacone. Rezultat- żaden
hahahahah ano napisać można:D nuż:D
ej to mogłaś do mnie napisać hahaha:D
Hm moja droga!
Nie sądzisz że wyjazd na wakacje mz nieznaną osobą to dość ryzykowne?
Może najlepiej byłoby wyjść gdzieś do ludzi poznać kogoś przyzwoitego a potem myśleć o wspólny wypadzie nawet jak to bedzie późniejszy termin.
Z nieznaną- to prawda. Nigdy nie wiadomo, jak ta osoba zachowuje się gdy z nią mieszkamy, dzielimy sypialnię, czy jej nawyki i nastawienie do życia będą nam odpowiadać. A po co się męczyć przez 2 tygodnie?
Może faktycznie wyjazd na dłuższy czas z kimś kogo się nie zna może okazać się niewypałem. Warto najpierw poznawać ludzi dla samego poznania. U mnie to była awaryjna, bo ktoś zrezygnował i zostało wolne miejsce.
Bać się, ale czego ? to nie był wyjazd pod namiot w głębi lasu, daleko od cywilizacji i ludzi
nie rozumiem, bo sama lubię adrenalinę i nowe sytuacje i nie zakładam najgorszego ![]()
Ja bym się osobiście bała. Kiedyś, z dwadziecia lat temu byłam niezwykle odważna i spontaniczna, ale źle się to dla mnie skończyło.
ja rok temu spędziłam super wakacje na wyspach kanaryjskich z moja kolezanką, dwie singielki i było po prostu bajecznie.
jeśli o mnie chodzi chętnie bym się wybrała na takie wakacje ponownie, gdzieś gdzie jest cieplutko i duużo przystojniaków ![]()
Tylko do marca mogę sie nie wyrobić ze wszystkim, bardziej kwiecień, maj...
To wczęsniej się kilka razy spotkajcie i będzie git....
Chodzi mi po prostu, żeby poznać osoby samotne chętne na wspólne spędzanie urlopu, weekendów. Samej to nie chcę, bo wiadomo w towarzystwie raźniej. Ja jestem z okolic Zielonej Góry. Oczywiście przed jakimiś wyjazdami chętnie bym się z osobami chętnymi wczesniej spotkala.
I dodam że nie chodzi mi konkretnie o dany termin jak pisalam wczesniej- marzec. Myśle o wakacjach, dłuzszych weekendach i wogle
Uważam to za bardzo fajny pomysł. Trzeba oczywiście się z kimś spotkać porozmawiać umówic się na kawe i wtedy można zadecydować czy warto wyjechać ![]()
moze sa jakies chetne na wspolny spacer albo jogging ??? zeby spalic zimowe kalorie
jestem z okolic czestochowy
dzień dobry !1! morze są iakies chętne ,panie około 70. ABY POROZMAWIAĆ .POSPACEROWAĆ ,POSIEDZIEĆ W OGRODZIE . WYMIENIĆ SIĘ MYŚLAMI. SERDECZNIE ZAPRASZAM z OKOLIC ZAGŁĘBIA ŚLĄSKĄ POZDRAWIAM MARIA
Dokładnie tak jak piszecie, wyjazd z kimś kogo zupełnie się nie zna jest dość ryzykowny -choćby na sam fakt "nie zapomnianych " wrażeń z wakacji ;] . Z drugiej strony ,jeżeli większość czasu spędzamy w domu lub pracy i mamy lęk przed wyjściem ,to jak poznać nowe osoby . Bo myślę ,że autorce bardziej chodzi o wyjazd z płcią przeciwną( wyjazdy z koleżankami były fajne w szkole ;] ) .Kiedyś się poznawało osoby na dyskotekach ,dziś jak tam zaglądam( nie jestem aż taki stary
) , to widzę fajnych ludzi .Ale jakoś nie odczuwam przekonania ,że może być w tym otoczeniu osoba odpowiednia .Warto zagadywać do innych -ale nie nastawiać się na przymusową wygraną.Może warto skorzystać z biur ,które organizują wyjazdy dla singli .Nie będziesz do nikogo przywiązana ,a i będzie czas na poznanie
Szukam osoby chetną by mi towarzyszyć na wycieczce do Indi, gdzie koszt nie jest wcale taki wielki a wycieczka jest na prawde super, preferował bym kobiete bo sam jestem mężczyzną wiec wiadomo jak jest
, Chodzi mi o to że nie mam z kim jechać a samemu to wiadomo tak samotnie, ogolnie oferta jest na sportoryko.pl/wyjazdy-kursy/3966/indie-nepal-wycieczka-do-azji/?id_terminu=29870 i jest do niej dołączam kupon rabatowy wiec moje pytanie brzmi czy któraś z was tu zebranych kobiet była by zainteresowana taką podrożą?? i nie ukrywam ze chciałbym poznać kogoś na dłuższą znajomość ![]()
Może wyjazd z Konsorcjum.pl? Rok temu odważyłam się jechać sama i poznałam kompanki obecnych podróży. W tym roku byłyśmy w Izraelu. Super ekipa i naprawdę organizacja godna podziwu na tle konkurencyjnych biur podróży. Do tego super oferty cenowe wycieczek.
Gorąco polecam Konsorcjum.pl wszystkim planującym wyjazd na Gwadelupę! La Creole to wyjątkowy hotel, który sprawił, że nasz pobyt był niezapomniany. Mieliśmy wspaniały czas.
Ja w sumie znalazłam grupkę osób i wybraliśmy się rejs na Antarktydę z Konsorcjum.pl i to była jedna z najlepszych decyzji w naszym życiu. Mogliśmy nacieszyć się ciszą i spokojem z dala od miejskiego zgiełku, ale też poznać siebie nawzajem. Profesjonalizm organizatorów sprawił, że cała wyprawa przebiegła bez problemów. Ze względu na ograniczoną liczbę kabin, warto rezerwować wyjazd z dużym wyprzedzeniem. To był mega wyjazd, niezapomniane widoki i przeżycia, ale przede wszystkim super ludzie!
Wyjazd z Konsorcjum.pl do Turcji to była najlepsza decyzja! Wygodny lot, komfortowe 4-gwiazdkowe hotele i niezapomniane krajobrazy Kapadocji. Wycieczka idealna dla tych, którzy chcą zwiedzać w wygodny sposób.