Gdzie wy jesteście? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie wy jesteście?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: Gdzie wy jesteście?

Kochani
Wiem, że gdzieś się tu czaicie i nie chcecie się ujawnić. Ludzie z Myszkowa.......Potrzebuję wsparcia i kogoś na pogaduchy, jestem w rozsypce. Nie uniosę tego dłużej sama. Może chociaż jakiś mail na pocieszenie. Szukam ludzi w wieku 38-40 lat. Mąż puścił mnie kantem i chce rozwodu a ja umieram, bo wciąż go kocham i nie wiem co robić i gdzie się podziać.....

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Gdzie wy jesteście?

Pozdrawiam
Tak bardzo chcesz pogadać ale masz wymagania. Nie można mieć 35 lat ani 42 i tylko z jednej miejscowości?
Wybacz jeśli to było złośliwe ale nie mogłam się powstrzymać.

3

to forum a nie czat... Na czacie stawia się wymagania dla mnie osobiście to trochę dziwne. Bo jak ja potrzebuje rady to proszę kogokolwiek i nie mam wymagać. Czy na pewno szukasz rady ?? czy pocieszenia od kogoś w Twoim przedzielę ?? chyba pomyliłaś stronki sorki ..

4

Wiek pojawił się z tego względu, że przy okazji chcę poznać kogoś w swoim przedziale wiekowym. Całe dotychczasowe życie spędziłam w domu z dziećmi i znajomi się wykruszyli. Szukam kogoś ze swojej miejscowości żeby mieć możliwość wyjścia z domu chociaż na kawę. Jeśli idzie o pocieszenie czy radę to swoją historię opisywałam już na forum. Dziękuję wszystkim za zrozumienie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SAMOTNOŚĆ » Gdzie wy jesteście?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024