nie wiem co zrobić z ''chlopakiem'' bardziej przyjacielem, pomożecie ? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wiem co zrobić z ''chlopakiem'' bardziej przyjacielem, pomożecie ?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1

Temat: nie wiem co zrobić z ''chlopakiem'' bardziej przyjacielem, pomożecie ?

Może i troche banał ale jednak dziwna czy moze lekko niezręczna sytuacja.
A więc moj dobry kolega nazwijmy go Paweł zaprosil mnie na 100niówkę, wiedziałam że do mnie coś czuje, ciągłe smsy i rozmowy spojrzenia świadczyły o tym dosyć mocno ;> No i gdy juz studniówka się konczy zeszlismy na dół żeby pogadać po jakims czasie Paweł chciał mnie pocałować, zaczęliśmy się przytulać i wogóle ale w pewnym momencie ja dosyc mocno powiedziałam mu ze nie mam ochoty, nie będę się  całować po chwili dał sobie spokój. A teraz żałuje tego bo troche mi na nim zależy a wiem że może z tego byłoby coś więcej niż tylko znajomość. A teraz Paweł wogóle nie pisze zero kontaktu.. 
Od następnego tygodnia będę miała okazję żeby z nim porozmawiać, doradźcie mi co mogę mu powiedziec jak się 'wytłumaczyć' czemu nie chciałam go pocałować ? Chciałabym zacząć się z nim spotykać a czuje że Paweł teraz głupio się troche czuje tak troche odrzucony. Mam go może przeprosić ? Nie mam pojęcia jak sie zachowac w tej sutyacji. Macie może jakieś propozycje ?
Z góry dziękuje smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: nie wiem co zrobić z ''chlopakiem'' bardziej przyjacielem, pomożecie ?

Powiedz, że to za szybko... że potrzebujesz czasu... ze czujesz coś do niego, nie wiesz czy moze byc z tego coś więcej... i potrzebujesz czasu.. proste smile
Jeżeli kocha i jest mądry to zrozumie... a jeżeli mysli (po staropolsku) "kuśką" big_smile To... Daj sobie spokoj... ;]

Czołgiem !

3

Popieram wypowiedź Gordona wink dokładnie tak zrób;)

4 Ostatnio edytowany przez ban (2013-01-25 10:30:47)

Ja bym absolutnie się z niczego nie tłumaczył. Po prostu podrywaj go jak gdyby nic się nie stało, umów się z nim na spotkanie... Dopiero jak rozmowa zejdzie na temat tego "odrzucenia", to wtedy wszystko, wszystko, szczerze mu opowiedz.

Tutaj problem jest w nim głównie, bo jak dziewczyna mówi "nie!" to trzeba jej dać jeszcze czasu. Taka historia z życia... chłopak i dziewczyna poznali się przez internet, jedna z pierwszych randek, spacer w nocy w parku, chłopak nachyla się, aby ją pocałować, a ona odwraca głowę i mówi stanowcze "nie!"... więc idą dalej... nie mięło 10 minut, a ona się zatrzymała... chłopak pyta "O co chodzi? Stało się coś?", na co ona "Pocałuj mnie teraz!" -- i Tobie też takiej otwartości życzę. Ale najważniejsze, abyś jeszcze miała z nim chwilę sam na sam, kiedy on jest dla Ciebie a Ty dla niego, więc jeśli dasz radę to się umów na kawę, do kina, na spacer, albo siedzenie na ławce przy drodze.

Nie uciekaj gdybyś pomyślała, że mu tylko na seksie zależy... seks to seks, a życie to życie.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » nie wiem co zrobić z ''chlopakiem'' bardziej przyjacielem, pomożecie ?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024