Potrzebuje rady w sprawie Kobiety :) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Potrzebuje rady w sprawie Kobiety :)

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Potrzebuje rady w sprawie Kobiety :)

Potrzebuje rady w sprawie Kobiety smile  To gdzie jej szukać jak nie u kobiet właśnie.
A wiec to mój pierwszy post tutaj i jestem Facetem . A mój problem wygląda następująco Poznałem przez portal super dziewczynę rozmawiamy ze sobą od 6 miesięcy w ostatnim czasie w końcu się spotkaliśmy . mamy za sobą już trzy spotkania ale to nie jej wygląd mnie do niej przyciągnął sam jej charakter jest niesamowity wygląd tylko przypieczętował to co już po jakimś czasie zaczynałem czuć .
Dziewczyna mieszka 100 KM ode mnie ale myślę ze taki dystans mnie nie powstrzyma by być kilka razy w tygodniu u niej .
Teraz już wiem ze zależy mi na niej po tym ostatnim spotkaniu które notabene trwało 6 godzin chodzenie bez celu gadanie itd ogólnie było bardzo bardzo fajnie postanowiłem jej powiedzieć co czuje .
I otrzymałem o taką to odpowiedz "Ja Cię nie chcę krzywdzić itp  bo Cię lubię , ale wiem że na razie nikogo nie pokocham , tym bardziej , że wyjeżdżam jak na razie na rok  do pracy  , i to by trochę nie wyszło , i dziś to piszę 3 osobie , tylko że im napisałam że nie są w Moi typie i że nich wgl nie pokocham .. Ale sam fakt że Ja na razie się nie chcę wiązać z nikim , Może to jest dla Mnie za wcześnie  jeszcze ...  Mnie czyjeś zdanie nie interesuje , tak jak Twój kolega powiedział Tobie ... Dla Mnie to jest tylko zazdrość i nic więcej ..Więc mam nadzieję że to uszanujesz jak na razie ...I możesz z tym zrobić co chcesz , a piszę Ci to ponieważ  , chcę byś wiedział na czym stoisz na razie ..."
Tak wiem ze ma wyjechać ale ja tez nad tym myślałem .   Nie mam pojęcia co robić a dla tej dziewczyny jestem w stanie rzucić starty w Rajdach których nie cierpi smile Pomożecie mi ogarnąć temat każde zdanie się liczy smile
Dzisiaj z nią rozmawiałem i okazuje się ze padły z jej ust słowa "Może jak wrócę ze Szwecji , to może coś , ale nie teraz" mówiła niby ogólnie A jedzie do Szwecji  jutro i wraca za dwa lub trzy tygodnie
Wiem ze mi na niej zależy jak na żadnej innej  nie miałem takiego uczucia nigdy żebym myślał non stop o kobiecie , ale tez wiem ze jest bardzo urodziwa i ze nie tylko ja mogę stać w kolejce i mogą być przystojniejsi ode mnie .
nie mam pojęcia co z tym zrobić nawet tak zakręcony jestem ze w sumie nie bardzo wiem co robić POMOCY

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez malina.m (2013-01-24 21:49:51)

Odp: Potrzebuje rady w sprawie Kobiety :)

Zawsze mozna poprosic o rozmowe i jeszcze raz podyskutowac o oczekiwaniach.Nie rzuca sie wszystkiego dla innych nawet jsk sie kocha,bo jak odejada to zostaje sie z niczym(moze to malo romantyczne ),ale prawdziwe.
Domysły Twoje i innych nie ukaza nam co czuje Twoja ukochana.Moze wystraszyla sie Twojej deklaracji ,a moze faktycznie nie jest gotowa,dywagacji moze byc mnóstwo...Najlepiej z nia porozmawiac jeszcze raz smile

3

W znajomość inwestuje się po równo. To złota zasada.

Napisała tak, jakby w swoim życiu samych, że tak powiem "fragglesów" spotkała. Bo nic nie wie, bo nic nie obiecuje, bo nic a nic. Więc trzeba by konkretnie podejść, by w końcu wiedziała coś.
Rajdy zrezygnujesz dla niej - słitaśne a jednocześnie strzał w swoją stopę. Nigdy, przenigdy nie należy rezygnować ze swojego zainteresowania dla kogoś. Ta twoja znajoma się kreuje na jakąś gwiazdę - sprowadź ją na ziemię po prostu. Czym? Swoimi zasadami, tym, że robisz co lubisz, że nie naginasz się i nie latasz za nią jak owe "fragglesy" Powodzenia.

4

A przepraszam, czy TO nie zwróciło Twojej uwagi?!

hugo0009 napisał/a:

i dziś to piszę 3 osobie , tylko że im napisałam że nie są w Moi typie i że nich wgl nie pokocham

Znaczy, że co, że ona jeszcze z dwoma facetami kręciła na boku i sobie patrzyła, który jej się bardziej spodoba, ale uznała, że żaden więc wszystkim pisze, że jednak nic z tego nie wyjdzie, tak? I skąd wiadomo, że im nie wysłała IDENTYCZNEJ wiadomości jak do Ciebie? Nie sprawdzisz tego.

Daj sobie spokój! Życz jej przyjemnego pobytu i w ogóle sobie głowy nie zawracaj.

5

Będę szczery i dobitny, przykro mi.

CZY TY JESTEŚ ŚLEPY CZŁOWIEKU? Ta dziewczyna pogrywa z Tobą i się Tobą bawi, skoro na boku zabawia się z dwoma innymi facetami. Jesteś tylko jej zapychaczem czasu i zabawką. Wbij sobie do głowy, że skoro dziewczyna mówi: ,,Nie chcę Cię skrzywdzić, wiem, że nikogo nie pokocham'' i inne takie pierdolenia, to znaczy, że po prostu nie chce z Tobą być, bo ma Cię za przyjaciółkę z penisem, a nie prawdziwego faceta, który mógłby zagościć w jej życiu. Wiedz, że zakochana kobieta zrobi wszystko, żeby zatrzymać przy sobie obiekt swoich uczuć. Gdybyś Ty nim był, to na pewno doszłoby do pocałunku, może czegoś więcej, abyś o niej nie zapomniał przez te chwile rozłąki i ciągle rozpamiętywał wspaniały pocałunek.

Takiemu stanowi rzeczy jesteś sobie sam winien. Jesteś na jej każde zawołanie, jesteś skory przejeżdżać kilka razy w tygodniu setkę kilometrów, a potem spotykać się i nudzić bez sensu przez 6 godzin. Nie tędy droga. Na samym początku znajomości powinieneś się z nią spotykać raz w tygodniu, góra dwa, inaczej całe zainteresowanie i podniecenie kolejnym spotkaniem znika. Kolejny błąd to fakt, że spotkania trwają 6 godzin, dla mnie to szok. Zabijasz absolutnie wszelką tajemnicę i zainteresowanie, oddajesz się jej w całości, a na dodatek, jak sam piszesz, chodzicie bez sensu i się nudzicie, a przecież dziewczyny kochają emocje, adrenalinę, nowe przygody i wyzwania. Ty ją po prostu zanudzasz. Kolejny ogromny błąd to fakt, że powiedziałeś jej o swoich uczuciach ledwie po kilku spotkaniach na żywo, teraz jesteś w jej garści i może z Tobą robić co chce, bo wie, że jesteś w niej zakochany i zrobisz dla niej wszystko. Facet nigdy nie mówi pierwszy o uczuciach, a szczególnie nie tak prędko. Kolejny kolosalny błąd to fakt, że jesteś zdecydowany zrezygnować ze swojej życiowej pasji, czyli rajdów, dla niej, co znaczy, że jesteś słabym człowiekiem i wszystko podporządkowujesz jednej dziewczynie.

Inną kwestią jest jeszcze fakt poznawania ludzi przez internet i gadania z nimi godzinami na różnych czatach, na których to również zabijasz wszelkie zainteresowanie, bo wszystko o sobie mówisz, przez co nie jesteś tajemniczy, a na spotkaniach nie macie już ciekawych tematów do rozmowy.

Podsumowując, odpuść sobie tę dziewczynę. Jestem pewien, że nic z tego nie będzie, bo zrobiłeś WSZYSTKIE możliwe katastrofalne błędy. Weź sobie moje rady do serca, a jestem pewien, że z kolejną dziewczyną Ci się na pewno ułoży.

Pozdrawiam i polecam się na przyszłość.

6

Zaczne od tego że jutro wyjeżdża na 3 tygodnie . Tak zainteresowało mnie to ze pisze to 3 osobie i to już mnie zaczęło niepokoić ale ona ma mnóstwo znajomych którzy się kleją do niej jak bilet do bezdomnego . Ja się z nią nie patyczkuje tak jak inny ze nie mowie jej tego co chcę lub słodzę jej tak ze jak by postawić obok kubek z gorzka herbata to po moich słowach była by słodka nie tak niema . Kilka razy w tygodniu bym do niej jeździł ! gdyby coś z tego wyszło głupi nie jestem i nie rzucam się na kobietę która mi się podoba i dzień w dzień ja nachodzę .
Fakt spotkania trwały długo ale to nie były rozmowy o nas czy o tym co lubimy tylko tematy rzeka o jej miejscowości ogólnie robiłem zeby było miło i zabawnie co tez skutkowało bo oboje sie śmialiśmy stad tez twierdze ze jak by sie nudziła to w momenciegdzy bylismy pod jej domem niezaproponowała by dalszego spaceru tak przynajmniej myśle.
Też przyznam racje ze za szybko powiedziałem może co czuje ale mnie to dusiło w momencie gdy to wyrzuciłem ulżyło strasznie a ona nie przestała ze mną pisać czy dzwonić a nawet sama zaczęła  pisać pierwsza . Dwa dni temu zdenerwowała mnie zachowanie gdzie w połowie rozmowy wylogowała się i sobie gdzieś poszła , wiec napisałem jej co myślę o takim zachowaniu i była jeden dzień wielce obrażona i pisała pół słówkami Ale dzisiaj sama napisała do mnie pierwsza z rana eska .
Co do rajdów postanowiłem nadal startować po waszych wpisach bo macie racje nie zmieniajmy się dla kogo bo kocha się mimo wszystko a nie za coś wink

Fakt poznawania osób przez internet jest z pewnej strony tak ze nas osoba poznaje bardzo dobrze co jest moim zdaniem mylnym stwierdzeniem bo ja robie dużo rzeczy na spontanie przez co raczej jestem mało przewidywalny może i wie co napisze i co mogę powiedzieć ale nie zna mojego zachowana gestów i nie wie ze jestem spontaniczny smile

Także teraz mam taka zagadkę Możę zrobię w ten sposób ze po prostu przez 3 tygodnie nie bede sie do niej odzywał zobaczymy po jakim czasie sobie o mnie przypomni jesli będzie to po 2 tygodnia czyli zero myślenia o mnie  itd i trzeba zerwać kontakt i z zerować licznik ale co jeśli napisze po 3 dniach jak wtedy to odebrać .
Jeszcze raz napisze ze jest wspaniała i nie bedzie łatwo mi zerwać kontakt z nią smile

CO WY NA TAKI TEST

7 Ostatnio edytowany przez ogień (2013-01-25 21:51:29)

z Twojego postu wynika że ona jedynie lubi spędzać z Tobą czas i nic poza tym.
nie chce z Tobą być , wiązać się.
jednak nie zgodzę się ze "Znawcą" w kilku kwestiach.
odwiedzanie dziewczyny 1-2 w tygodniu - tak.
6 h nie musi być bez sensu bo jeśli 2 osoby dobrze czują się w swoim towarzystwie i chcą spędzać ze sobą czas niech spędzają - tak. to wg mnie nie robi z faceta 'przyjaciółki z penisem'. i jeśli fajnie spędzam czas z facetem to wcale mi nic nie opada hehe żadne zainteresowanie ani podniecenie, wręcz przeciwnie. lubię widzieć że facet jest zainteresowany.
dziewczyny kochają emocje i adrenalinę? to niech takie uprawiają sporty ekstremalne. mi nie potrzeba nie wiadomo czego aby komfortowo czuć się z koleżanką kolegą facetem.. powiem więcej nawet czasem sama rozmowa niesie ze sobą dużo emocji.
facet nie mówi pierwszy o uczuciach? pierwsze słyszę smile
co prawda różnie bywa, ale najczęściej w moim otoczeniu bywa tak że to facet pierwszy się określa.
rezygnowanie z pasji? nigdy. nie wolno tego robić dla kogoś.

ps. jeśli napisze , w zależności co napisze, odpisz jeśli będziesz tego chciał. niech to będzie naturalne. zgodne z uczuciami do niej i do SAMEGO SIEBIE. nie zapominaj o sobie.

8

Te 3 osoby o których Ci napisała chyba mówią wszystko. Planuję coś stworzyć z kimś - działam na jednym froncie a nie tak, że próbuję w kilku miejscach na raz.

9

Nie kończ z rajdami. Daj jej wolność. Nie zrywaj kontaktu, nie zabijaj miłości. Każde z Was niech idzie swoją drogą życia. Zobaczysz, co z tego będzie za rok... Ale z twojego postu nie widać jej zaangażowania.

Kochaj ją, ciesz się, że masz kontakt. Nie odrzucaj innych dziewczyn. Ale pamiętaj, że nie zawsze możemy być z tymi, których kochamy -- taka jest przykra prawda.

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Potrzebuje rady w sprawie Kobiety :)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024