Grzybica w pachwinach? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Grzybica w pachwinach?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Grzybica w pachwinach?

Hej.. w pachwinach mam dziwne pęcherzyki które strasznie mnie swedza  ajak drapie to bola? myslalam na poczatku, ze to obtarcia od majtek ale jak tam zajrzalam to widze,, ze mam czerwono-brązowe narosla, takie wypukle plamki.. co to jest? Jest obrzydliwe i strasznie swedzi pomocy!!!

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Grzybica w pachwinach?

Nie szukaj pomocy na forum tylko idź do dermatologa. Nie musisz mieć skierowania od lekarza pierwszego kontaktu.

3

nietypowe masz te objawy, najlepiej do ginekologa sie wybierz, a tak na szybko mozesz zazywac probiotyk ginekologiczny np.provag, ktory dostarcza zywych szczepow bakterii kwasu mlekolowego, ktore w naturlany sposob stanowia bariere ochronna przeciw chorobotworczym bakteriom i grzybom, beda Cie wiec chronic przed ewentualnym rozwojem infekcji

4

Mam podobny problem i chciałbym jakąś sensowną poradę:-) otóż od dwóch dni odczuwalam typowe objawy grzybicy pochwy i nadal odczuwam. Problem polega na tym że na wizyte ginekologa się trochę czeka więc od razu nie mogę iść a zbliża mi się okres. Nie wiem co mam w tej sytuacji zrobić. Czy zacząć leczenie jakimiś lekami bez recepty czy przeczekać do końca okresu i od razu później do gina :-( no i czy może mi się bardzo pogorszyc przez ten czas oczekiwania na wizytę? Pomocy! Z góry dziękuje.

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ZDROWIE KOBIETY » Grzybica w pachwinach?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024